Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sgs 2 mobil tv
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeusahmet
Üye
Konu Sahibi
sgs 2 mobil tv
sgs 2 mobiltv uygulamasını desteklememektedir öyle bir rezalet olabilir mi arkadaşlar şu an piyasadaki en kaliteli telefonlardan biri androide hizmet sunmuyor mu yoksa turkcell bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?
S.c.k.N
Üye
demek ki pahalı olmak yetmiyormuş mobil tv o kadar önemliyse Sgs 2 almadan önce desteklenen modellere bakmanız gerekliydi.
zeusahmet
Üye
Konu Sahibi
yok önemli olduğundan değil sadece şaşırdım android mi desteklemeyen yoksa sgs mi onu anlamak istiyorum
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Sadece o değil, daha nice elefonlar desteklemiyor. Duysan şaşar kalırsın.
Soruna şöyle bir cevap vereyim Turkcell Vodafone Avea farketmez istedikten sonra android için çok kolay destek verebilir mobil tv yi. Yani android mi desteklemiyor sorusundan ziyade bu operatörlerin android için sürüm yayınlayıp yayınlamadıkları önemli... Kısacası Android destekler tabi yaparsan
zeusahmet
Üye
Konu Sahibi
o zaman benim gibi futbol delisi ballı bir müşteriyi kaybettiler yurttayken maç izlemeyi düşünüyordum kısmet olmadı
racitia67
Üye
Destekleyen başka bir cihazdan mobil tv lig tv üyeliğini al. Mobil Tv yi apk olarak netten bul ve sgs2 ye kur. Yeni apn ekle ismi:Mobil Tv altınada: streaming yaz gerisi olduğu gibi kalsın.Mobil tv apn si seçiliyken mobil tv uygulamasını aç ve lig tv nin keyfini sür (Bizzat Denendi) diğer zamanlar normal apn ni seçki internete giresin.
lord1902
Üye
Flash player 10.2 dstegı war. Wıfı agı bul. Her kanalı ızle