Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sgh l700 oyunları hafıza kartına atma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darboğaz
Üye
Konu Sahibi
Sgh l700 oyunları hafıza kartına atma
arkadaşlar tel e oyun yükledim ama hafızasının dolmasını istemiyorum bu oyunları hafıza kartına nasıl atabilirim tel e yüklediğim şekilde yaptım fakat olmadı bi yardım lütfen
Mehmet
Emekli Yönetici
Yanlış hatırlamıyorsam D600 oyunlar için sadece 4mb telefon hafızasından kullanıyordu doldumu oyun filan yüklenmiyordu seninkide böyle olabilir
darboğaz
Üye
Konu Sahibi
benim hafıza daha dolmadı ama sadece oyunla doldurmak istemiyorum ondan hafıza kartına atmaya çalışıyorum yine de saol
POLİNOM
Üye
Zaten l700 ün telefon hafızası 30 mb. Tel. Hafısanıza muzı krsim atma sadece oyu at.en az 200 oyun alır bende 147 tane var hepside 3d hepsini ekranıda tam
furmania
Üye
saol
zızzz
Üye
ya 30 mb 147 tane oyunu nasıl attın ki
ben de 12 tane büyük sözlük ve 3 oyun atabildim hem hafıza tam dolmadan doldu diyo diğer hafıza oyunlara ayrılmamış mı acaba
atl_y_t_20
Üye
Sizde olan oyunları bana da verebilir misiniz benim tel sgh l700. Oyun ve programlarınıziçin şimdiden teşekkürler
ahmet123456789
Üye
ozan_6533
Üye
hafıza kartına atılma imkanı olsa güzel olurdu böyle idare edicez artık. kaliteli oyunlar fazla yok zaten.