Sgh l700 oyunları hafıza kartına atma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darboğaz

Üye
    Konu Sahibi
Sgh l700 oyunları hafıza kartına atma
arkadaşlar tel e oyun yükledim ama hafızasının dolmasını istemiyorum bu oyunları hafıza kartına nasıl atabilirim tel e yüklediğim şekilde yaptım fakat olmadı bi yardım lütfen:bilmem:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yanlış hatırlamıyorsam D600 oyunlar için sadece 4mb telefon hafızasından kullanıyordu doldumu oyun filan yüklenmiyordu seninkide böyle olabilir

darboğaz

Üye
    Konu Sahibi
benim hafıza daha dolmadı ama sadece oyunla doldurmak istemiyorum ondan hafıza kartına atmaya çalışıyorum yine de saol

POLİNOM

POLİNOM

Üye
Zaten l700 ün telefon hafızası 30 mb. Tel. Hafısanıza muzı krsim atma sadece oyu at.en az 200 oyun alır bende 147 tane var hepside 3d hepsini ekranıda tam

furmania

furmania

Üye
saol

zızzz

zızzz

Üye
ya 30 mb 147 tane oyunu nasıl attın ki
ben de 12 tane büyük sözlük ve 3 oyun atabildim hem hafıza tam dolmadan doldu diyo diğer hafıza oyunlara ayrılmamış mı acaba

atl_y_t_20

Üye
Sizde olan oyunları bana da verebilir misiniz benim tel sgh l700. Oyun ve programlarınıziçin şimdiden teşekkürler

ahmet123456789

Üye
:d::kop::kop::ehe|-):yuru:P::bilmm:megafon:(h):heyo::ah:vur:bann::sopa::evet::angry::aman2::bigstar::allalla::nono::op::op::off::aha::sarıl::bye2:

ozan_6533

ozan_6533

Üye
hafıza kartına atılma imkanı olsa güzel olurdu böyle idare edicez artık. kaliteli oyunlar fazla yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt