SGH L700 Opera Mini sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TezcanTR

TezcanTR

Üye
    Konu Sahibi
SGH L700 Opera Mini sorunu
Arkadaşlar bu konuyu aradım aradım ama bulduklarımla bir çözüm bulamadım.Size sormaya karar verdim.Bende opera mini vardı.Ben bu opera miniyi internete telefon ile girerek yüklemiştim ve sorunsuz çalışıyordu.Ben onu yanlışlıkla sildim.Şimdi tekrar yüklemek istedim.Yükledim telefona bilgisayar aracılığıyla.Ama bağlantı hatası veriyor.Telefonumun tarayıcısıyla nete girebiliyorum.Ama opera ile girilmiyor.Hep hata veriyor.İnternette baktıklarıma göre ayar gerekiyormuş mu ne.Öyle bişey varsa o zman daha öncede çalışmazdı.Bana yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim.Hepinize iyi günler.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Arkadaşlar bu konuyu aradım aradım ama bulduklarımla bir çözüm bulamadım.Size sormaya karar verdim.Bende opera mini vardı.Ben bu opera miniyi internete telefon ile girerek yüklemiştim ve sorunsuz çalışıyordu.Ben onu yanlışlıkla sildim.Şimdi tekrar yüklemek istedim.Yükledim telefona bilgisayar aracılığıyla.Ama bağlantı hatası veriyor.Telefonumun tarayıcısıyla nete girebiliyorum.Ama opera ile girilmiyor.Hep hata veriyor.İnternette baktıklarıma göre ayar gerekiyormuş mu ne.Öyle bişey varsa o zman daha öncede çalışmazdı.Bana yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim.Hepinize iyi günler.

*Telefonunuz GPRS,EDGE ve düşük hızda da olsa 3G'yi destekliyor.Sonuç olarak data iletişimi için sadece GSM Operatörünüzden faydalanabiliyorsunuz.Eğer telefonun kendi tarayıcısıyla internete girebiliyorsanız veri bağlantısında sorun yok demektir.

*Opera Mini'ye gelince bağlantı ile alakalı yapabileceğiniz tek bir ayar var o da iletişim protokolünü seçmek.Socket yada HTTP olmak üzere iki seçenek mevcut.Bunu bir ayar varmış demeniz üzerine söylüyorum yoksa illa ki bu ayarla ilgilibir durum diye değil.Socket seçili de olsa HTTP de seçili olsa internete girersiniz.Aralarında ufak bir nüans var o kadar.Socket daha performanslı dolaşım sağlar.

*Size tavsiyem telefonun kendi tarayıcısından ilgili sayfaya ulaşıp Opera Mini'yi internetten indirip kurmanızdır.

TezcanTR

TezcanTR

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın.Daha önce telefondan indirmiştim ve hiç bir sorunla karşılaşmamıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt