SG S5 Android L Final Preview
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi SG S5 Android L Final Preview Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: OmniaII TW'le güzel durmuş Genişletmek için tıkla ... Yeni touchwiz güzel Ne demek istediğini tam anlayamadım?
0MG90' Alıntı: OmniaII TW'le güzel durmuş Genişletmek için tıkla ... Yeni touchwiz güzel Ne demek istediğini tam anlayamadım?
0MG90 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Yeni touchwiz güzel Ne demek istediğini tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... OmniaII kutusunu gördüm mutlu oldum, eskiden kullanmıştım Yeni TW'de güzel diyorum
teknolojibaronu' Alıntı: Yeni touchwiz güzel Ne demek istediğini tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... OmniaII kutusunu gördüm mutlu oldum, eskiden kullanmıştım Yeni TW'de güzel diyorum
MaxipmaN Üye furkankaya559758' Alıntı: Güzel olmuş ama sonuçta Samsung. Genişletmek için tıkla ... Sonuçta samsung değil sonucta s5
furkankaya559758' Alıntı: Güzel olmuş ama sonuçta Samsung. Genişletmek için tıkla ... Sonuçta samsung değil sonucta s5