Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SG Ace oyun yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RNK26
Üye
Konu Sahibi
SG Ace oyun yükleme
Arkadaşlar dün gidip SG Ace aldım.Google Play Store 'da parasız güzel fazla bir şey yok. Symbianda olduğu gibi pcden indirip crackli halde telefona nasıl atarız ? Birde apk dosyası diye bir şey duymuştum nedir ?
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar dün gidip SG Ace aldım.Google Play Store 'da parasız güzel fazla bir şey yok. Symbianda olduğu gibi pcden indirip li halde telefona nasıl atarız ? Birde apk dosyası diye bir şey duymuştum nedir ?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdi ben sana kolayından anlatayım oyunların genelde 2 tane ana dosyası bulunur böyle deniyosa artık biri apk diğeri data.Apk çok önemli değil fakat telefonu pcye bağlayıp datasını Android/data içine atman lazım apkyıda buraya at fark etmez ama gameloftu başka yere atarsın onu ilk önce apkyı kurarsın oyun açılmaz data olmadığı için sonra sen datasını gameloft diye bi klasör gelir ona atarsın ama bu sadece gameloftun yaptığı oyunlarda oluyo diğer oyunlarda dataları sadece Dosyalarım/Android/data ya atıcaksın apkyıda buraya at fark etmez.
Şimdi ben sana kolayından anlatayım oyunların genelde 2 tane ana dosyası bulunur böyle deniyosa artık biri apk diğeri data.Apk çok önemli değil fakat telefonu pcye bağlayıp datasını Android/data içine atman lazım apkyıda buraya at fark etmez ama gameloftu başka yere atarsın onu ilk önce apkyı kurarsın oyun açılmaz data olmadığı için sonra sen datasını gameloft diye bi klasör gelir ona atarsın ama bu sadece gameloftun yaptığı oyunlarda oluyo diğer oyunlarda dataları sadece Dosyalarım/Android/data ya atıcaksın apkyıda buraya at fark etmez.
Teşekkürler.Şimdi datayı dosyalarıma attıktan sonra apkyı ne yapacağımızı anlamadım.
lolaman
Üye
datayı oraya atmıycan tam buraya bak Dosyalarıma giriceksin ordan Android yazıyo ona gir orda data yazıyo işte o dataya atıcaksın oyunun datasını apkyıda dataya at istersen sonra telefondan gir Dosyalarıma ordan Androide ordan dataya apk orda olması lazım tıkla ona ordan kura tıkla tamamdır