^Sezona Eksiksiz Girmeliyiz^..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Sezona Eksiksiz Girmeliyiz^..
Basketbolda Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine taşımak, Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yapmak ve lige en iyi biçimde hazırlanmak isteyen Türk Telekomspor'un kamp programı belli oldu. İtalya kampında Avrupa'nın en güçlü takımlarıyla oynama fırsatı bulacaklarını belirten antrenör Ercüment Sunter, ''Büyük hedeflere odaklandık. Bunlara ulaşabilmek için sezona eksiksiz hazırlanmalıyız'' dedi.

Sunter, geçen sezon Türkiye Kupası'nı kazanarak başkentlilerin özlemini giderdiklerini, bu sezon ise aynı zevki Cumhurbaşkanlığı Kupası ve lig şampiyonluğuyla yaşamak istediklerini bildirdi.

Sunter, ''5-22 Eylül tarihleri arasında İtalya'da yapacağımız kampta üst düzey takımlarla oynama fırsatı elde edeceğiz. Ardından Ankara'da, Efes Pilsen, UNICS Kazan ve UC Benetton Basket Treviso takımlarının katılacağı dörtlü turnuvada eksiklerimizi tamamlayıp, önce Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yapmayı, ardından da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzemize taşımayı amaçlıyoruz. Daha sonra ise lig ve ULEB Kupası'nda gücümüzü kanıtlayacağız'' diye konuştu.

Başkent ekibinin İtalya'daki maç programı şöyle:

6 Eylül Milan, 8 Eylül Iraklis, 10 Eylül Avelino, 11 Eylül Saint Petersburg, 13 Eylül Toulon, 14 Eylül V.Rostov, 16 Eylül Varese, 17 Eylül Cantu

Mavi-beyazlılar daha sonra ise UC Benetton Basket Treviso, Udine ve Zadar takımlarının katılacağı dörtlü turnuvada mücadele edecekler.
 

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
353
Baskentliia
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
356
Kingmortall
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
484
scarface006
India
Cevap
0
Görüntüleme
394
India


Üst Alt