India
Üye
-
Konu Sahibi
-
seneye şampiyonlar liginde mücadele edecez....böyle vasat oyunculara ihtiyacımız yokk...
seneye şampiyonlar liginde mücadele edecez....böyle vasat oyunculara ihtiyacımız yokk...
nesini beğenmedin?
nesini beğenmedin?
istatistiklere bakacak olursak öyle görünüyor,liderlik kotuğunda oturan,en çok gol atan,en az gol yiyen,en yakın rakibine 9 puan fark atan ''GALATASARAY'' dan söz ediyoruz,evet yanlış okumadın ''GALATASARAY''Ligler bitmeden bizim medyamız sallamaya başlamış yine.
istatistiklere bakacak olursak öyle görünüyor,liderlik kotuğunda oturan,en çok gol atan,en az gol yiyen,en yakın rakibine 9 puan fark atan ''GALATASARAY'' dan söz ediyoruz,evet yanlış okumadın ''GALATASARAY''
Ne alaka şimdi ?
Biz burada medyanın yalan haber yaptığından bahsediyoruz , SEN neden bahsediyorsun ?
Fotomaç başta olmak üzere , medyanın bir numaralı .... yani
mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın diyorum ve ekliyorum;w.bremen GS den çok mu dah büyük bir klüp? orda orda oynuyamıyorda kalkıp GS de mi oynayacak...adama iyi diyerek GS mizi küçümsediğinizn farkında değilsiniz...
----------Eklendi @ 17:41:48 ---------- Yazıldı @ 17:41:21 ----------
mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın diyorum ve ekliyorum;w.bremen GS den çok mu dah büyük bir klüp? orda orda oynuyamıyorda kalkıp GS de mi oynayacak...adama iyi diyerek GS mizi küçümsediğinizn farkında değilsiniz...
Ntvspor ve Ligtv ...
Bir de resmi siteler ... Diğerlerinin alayı faso fiso ... Özellikle fotomaç .
ntvspor bence en iyisi.fotomaç,fanatik bu gazetelerin yalanları yatsıyı dahi bulmuyorr
Her medyadan bir kaç çürük elma çıkar misali
olsun ya onlarda renk katıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?