Sezon Sonu Galatasaray’a Geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

India

Üye
    Konu Sahibi
Sezon Sonu Galatasaray’a Geliyor

Milli futbolcunun sezon sonunda takımından ayrılarak G.Saray’a gelmesi bekleniyor.

Galatasaray, sezon sonunda eski gözdesi Mehmet Ekici’ye kavuşuyor. Galatasaray’ın da listesinde olmasına karşın sezon başında 5 milyon euro’ya Nürnberg’den Werder Bremen’e giden ancak bekleneni veremeyen milli oyuncu, İstanbul yolunda… Kendisini transfer eden spor şefi Allofs’tan bile eleştiri alan 22 yaşındaki Mehmet’in, sezon sonu Alman kulübü ile yollarını ayırması ve gelişmeleri yakından takip eden Aslan’a imza atması bekleniyor.

seneye şampiyonlar liginde mücadele edecez....böyle vasat oyunculara ihtiyacımız yokk...

mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın diyorum ve ekliyorum;w.bremen GS den çok mu dah büyük bir klüp? orda orda oynuyamıyorda kalkıp GS de mi oynayacak...adama iyi diyerek GS mizi küçümsediğinizn farkında değilsiniz...

----------Eklendi @ 17:41:48 ---------- Yazıldı @ 17:41:21 ----------

nesini beğenmedin?

mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın diyorum ve ekliyorum;w.bremen GS den çok mu dah büyük bir klüp? orda orda oynuyamıyorda kalkıp GS de mi oynayacak...adama iyi diyerek GS mizi küçümsediğinizn farkında değilsiniz...

DiaBLoS

Admin
Ligler bitmeden bizim medyamız sallamaya başlamış yine.

Ligler bitmeden bizim medyamız sallamaya başlamış yine.
istatistiklere bakacak olursak öyle görünüyor,liderlik kotuğunda oturan,en çok gol atan,en az gol yiyen,en yakın rakibine 9 puan fark atan ''GALATASARAY'' dan söz ediyoruz,evet yanlış okumadın ''GALATASARAY''

DiaBLoS

Admin
istatistiklere bakacak olursak öyle görünüyor,liderlik kotuğunda oturan,en çok gol atan,en az gol yiyen,en yakın rakibine 9 puan fark atan ''GALATASARAY'' dan söz ediyoruz,evet yanlış okumadın ''GALATASARAY''

Ne alaka şimdi ?
Biz burada medyanın yalan haber yaptığından bahsediyoruz , SEN neden bahsediyorsun ?

Tepkiler: mc muratx

DiaBLoS

Admin
Fotomaç başta olmak üzere , medyanın bir numaralı .... yani

DiaBLoS

Admin
Taaa ki Milliyet , spor haberlerinden yoksun bir gazete .

Küçükken fotomaçın bu yalan asparagas haberlerini çok okuyordum gazeteyi her okuyuşumda sevinçten havalara uçuyordum

India

Üye
    Konu Sahibi
Fotomaç'a laf yok bu arada tavsiye ettiğiniz doğru düzgün spor haberleri yapan gazete,internet sitesi vs. varsa söyleyin

maraton.com.tr,ntvspor bu iki site dışında doğru haber yapan gazetede yok diyebiliyorum

DiaBLoS

Admin
Ntvspor ve Ligtv ...
Bir de resmi siteler ... Diğerlerinin alayı faso fiso ... Özellikle fotomaç .

SHS

Üye

fırsat bulamadı ki kendini göstersin, şahsen nası oynadığını bilmediğim için sana sordum

----------Eklendi @ 15:00:03 ---------- Yazıldı @ 14:58:40 ----------

Ntvspor ve Ligtv ...
Bir de resmi siteler ... Diğerlerinin alayı faso fiso ... Özellikle fotomaç .

napsınlar başka türlü gazete satamıyorlar

Tepkiler: mc muratx
ntvspor bence en iyisi.fotomaç,fanatik bu gazetelerin yalanları yatsıyı dahi bulmuyorr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...