Şeytan diyor ki...

Sponsorlu Bağlantılar

slayer

Üye
şeytan diyoki...
Elisha yı imzandan kaldır... yerine YAsemin'i koy ama yapmıcam...

Alive

Alive

Üye
Şeytan diyor ki...? git kapısına seviyorum diye haykır...!! Ah hatice ah..Az koşmadım arkandan..Hala peşindeyim,BIRAKMAMMMMMMMMMMM

slayer

Üye
Hazır kar yağıyo..kardan adam yap... biyere saklan... bozmaya çalışanı kovala...

damadada

Üye
şeytan dıyor ama benuymuyorum
sıpaya

__Midas__

__Midas__

Üye
şeytan diyo sil yaptığın bütün resimleri yarın patron soruncada pc çöktü e haliyle senin resimlerde yalan oldu de papazı bulsun

darkred

darkred

Üye
şeytan diyorki git dayan YÖK ün kapısına hepsine sıradan at osmanlı tokatını böyle sınav sistemimi olur die

slayer

Üye
şeytan diyorki.... evreNian'la birlikte git.. O tokatı basarken binaya c4 yerleştir...

madmann

madmann

Üye
şeytan -- olum sen ayvayı yedi uydun bana ha ha ha bundan sonra senden bi hlat olmaz üniye bu senede giremeyecen sewgilinden de ayrılacan kabak gibi kaldın ortada oh oh diyor
bende" ulna seni bi yakalasam görürsün" diyorum ama olmuyor
ama çalışacam derslerime gidecem işteeee
ha bu arada semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni sewiyorum çok özledim seni de demek geliyor gidip ewinin önüne

Vassili

Üye
şeytan diyorki şu okulda 5/B sınıfındaki çocukları lynch et!!

Vassili

Üye
şeytan diyorki git öğretmenin karşınına ulan niye en az 15 tane ödev veriosun diye sınıfın içinde bağar

Vassili

Üye
şeytan demiyoki git tüm öğretmenlere kafa at sonra hepsini odaya kilitle sonrada 2 ay aç bırak

mavizeybek

mavizeybek

Üye
şeytan diyo ki beni msn listesine ekleyen tanımadığım kişileri mac 10 lan tara!!!

a21a

a21a

Emekli Yönetici
şeytan diyorki: gel bana papucumu ters giydir

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Günde 10 tane adam dövüyorum Şeytan bile yanımdan geçerken besleme çekiyo ama bi şu kızlara yaranamıyoz yaa

dark_akhyls

Üye
şeytan diyorki şu hocaların hepsini sınava sok.... 0-5 arası puan ver geç kalan hocayı derse alma.... yoklamalarda 1 saat bile geçse sınawını iptal et.... alllah alllah delirecemmmmmm......

madhead

madhead

Üye
şeytan diyorki ; git kapısına "seviyorum" diye haykır..

slayer

Üye
Şeytan diyoki.... Sabaha kadar PC başında dur..

CisSe

Üye
şeytan diyoki; gelde bacağımı kır

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Şeytan diyor ki; Sağlık Bakanlığının ve tüm Devlet ileri gelenlerinin döner sermayelerini geciktir, maaşlarını sürekli keserek ver. Ver ki açlığın, geçim sıkıntısının ne olduğunu anlasınlar.

abuvice

abuvice

Üye
Şeytan diyorki...... Yazamam acayip sinirliyim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt