Sewgiliye hediye saat.bi yorum lütfen :) kararsız kaldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglet

Üye
Markafoni kesinlikle süper saatler getiriyor..Bu senin gösterdiğin saat hakkında yorum bile yapmıyıcam

bana promosyon gibi geldi bu saat kız arkadasıma vermistim ben pek beğenmemistim ama o cok beğendi Ama bi kız koluna taktıgı zamanda cok yakısıyor.

minoo

Üye
Bana saat alan bir sevgilim olmadı hiç

minoo

Üye
Valla Çünkü ben hediye olayını sevmem pek Ben istemem yani

Benim kız arkadasımda istemez benden birseyde Hediye verdiğim zaman onun o anki sevincini görmek cok hosuma gidiyor.

minoo

Üye
Yok ben istemem. Yani sevmem öyle şeyleri pek

minoo

Üye
Yani istemem derken ondan bir şey istemem demek değil. Bana şunu al bunu al gibi Doğrudan söylüyorum ALMA diye Hoşlanmıyorum ne bileyim

Tepkiler: greenmile
Benim bi arkadasım ilk defa bi kızla cıkmıstı.Cocuga 2 hafta icinde 500 tl falan zararı olmustur Biyere gidiyor bana bunu alsana sunu alsana acaip ya

buketcik

Üye
nasıl bir görüntü o yaa.saat demeye şahit tutmaklazım.inkar felan ederde sonra .aman diyim.ben görmedim duymadım

Hayır tabii ki söylemiyor. Ama ben en baştan söylüyorum hediye olayını sevmiyorum, alma bana bir şey diye.

he anladım

----------Eklendi @ 14:51:58 ---------- Yazıldı @ 14:51:17 ----------

Benim bi arkadasım ilk defa bi kızla cıkmıstı.Cocuga 2 hafta icinde 500 tl falan zararı olmustur Biyere gidiyor bana bunu alsana sunu alsana acaip ya

arkadaşın tam bir çavoymuş kusura bakmada

minoo

Üye
Yani ben erkek arkadaşıma bile arabası olduğu halde ''şuraya gelip beni alır mısın?'' bile diyemem. Çekinirim yahu.

Tepkiler: -efşan
Halk kızı bir başka oluyor

Tepkiler: minoo

minoo

Üye
Ama sigara isterim bak onu itiraf ediyorum Sigara ve bira isterim o da içiyorsa sorar bana zaten içicen mi diye Diyorum hadi 1 tane al

Tepkiler: greenmile
o kadar da olsun nimet her zaman paylaşılmalı zaten

minoo

Üye
Aynen Onun dışında isteyemem bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...