anemik
Üye
-
Konu Sahibi
-
kusura bakmayın gece yazamadım cevap.çalışıyorum çünkü anca eve geliyorum,erken yatıyorum uykusuz kalmiyim die :/
hmm tmm saol tuba_erva.beyaz bakim bn.minoo güzel diyonda biraz ucuk bunlar banabnm limitim 60-70tl ye kadar.ondan indirimde bulmuştum o saatlerden.nse daha araştırıyım belki bulurum artık napalım.saolun ilgilendiğiniz için.
Q&Q da güzel saatler yapıyor düz hemde.onlara bakim biraz.minoo başka ne alabilirim böle saat tarzı hep kullanılacak şeylerden bişi olarak.?
ne çok dalga geçtiniz betmm ztn markafoni trendyol limango gibi sitelerden takip ediyorum.internetten indirimli alışveriş sitelerinin en iyileri bunlar diye biliyorum.saolun ilgilenmeniz çok hoşuma gitti
duvar saati fikri aklıma geldi ama ailesi bilmiyor ondan.saat alıcam gidip,taksit le fln napalım.bayan klasik bişi alıcam artık.paraya kıyıcaz az.kapalı ztn başörtü fln çok klasikleşmiş diye almadım.azcık daha bakayım madem.
----------Eklendi @ 22:49:12 ---------- Yazıldı @ 22:42:07 ----------
ayrıca 19 yaşındayız laf olsun diye koydum o fotoyu.onun gibi saatler çok vardı ondan dedim.ezmeyin çokta bunu verirsen bn olsam almam fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?