sevmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
hahaha :ehe

- - - Eklendi - - -

sevgili kardeşim burdaki ortamı başka forumlarda bulamazsın bende senden farksızdım ama burda kendime geldim ,hayırlısı neyse o olsun

- - - Eklendi - - -

ha kaptan bende yazdıklarındm etkilendm belirtmek istedm ,hayatta her istediğmiz olmuyor,her istemediğimizde...

Aynen öyle istersin olmaz, istemezsin yine olmaz karışık bir hayat işte :)

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
sevmek cok zor.. ben bı kısıyı canımdan cok sevdım olusa o .. olmazsa hıc kımse.. zaten onu tanıdıktan sonra ınsanları sevemez oldum ... bu yurekte ondan baskasına yer yok.. her gun dua edıyorum

ümran

Üye
sevmek cok zor.. ben bı kısıyı canımdan cok sevdım olusa o .. olmazsa hıc kımse.. zaten onu tanıdıktan sonra ınsanları sevemez oldum ... bu yurekte ondan baskasına yer yok.. her gun dua edıyorum

aynen :(

Heroata

Heroata

Üye
Kaptan mi diyelm abdullahmi

Legendary.

Legendary.

Üye
Saçma!

Evet saçma, gereksiz, niye mi tam 2 hafta, 2 hafta önce beni terketti gitti!!!
Bi hiç uğruna terketti, ben ona defalarca şans verdim bin pişman olursun olacaksın dedim, oldu da ama artık ben istemiyorum dedim kestirip attım!!
Neyse; sözün özü ciğerim kardeşim;

Ayrıldınız mı? Ayrılığı isteyen o mu?
Öyleyse yol ver, Allah'a havâl et önüne bak!

Niye mi yaşayacaksın? Alnına yazılan kişi için, o kişiyi bulmak için, annen baban kardeşin abin ablan için kendin için adam gibi yaşayacaksın!!!

Şuan sana ''inan değmez'' diyeceğim sol yanına hançer saplanmışcasına cayyyyır cayır yanacaksın, belki bana içinden binbir şey söyleyeceksin, söyle rahatlarsın (içinden söyle burdan söyleme cezayı yersin :D )

Düşünme önüne bak, giden o ise, sen düşünme inan ki şuan onunla konuşmak için ne yaparsan yap daha kötü olur herşey, 2 hafta müsade et arama sorma mesaj atma, 2 hafta bekle gelmezse bi daha gelmeyecektir unutma, önüne bak, alnındaki yâri bulmaya bak güzel kardeşim :)

Selametle :tebessüm:

+Bi sıkıntı olursa iki adım ötede PM kutum var dertleşiriz :oke:

Adam yazmış,diyecek birşey bulamıyorum zaten artık :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...