sevmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mardinli.mati

mardinli.mati

Üye
    Konu Sahibi
sevmek
Sevmek guzelde ayrilik zorbe sevdigimle konusmak icin babasini aricam beni aramasini soylicem aramassa cok gizli bilgi oldugunu soyliyip benimle konusmasi icin tehdit edecem ve konusmasini saglicam sizce iyimi yaparim cunki onsuz olamiyorum yapamiyorum kalbim onnsuz atacaksa gozlerim onu gormicekse ellerim onu tutmicaksa ben niye yasicamki kafayi iyicem

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Saçma!

Evet saçma, gereksiz, niye mi tam 2 hafta, 2 hafta önce beni terketti gitti!!!
Bi hiç uğruna terketti, ben ona defalarca şans verdim bin pişman olursun olacaksın dedim, oldu da ama artık ben istemiyorum dedim kestirip attım!!
Neyse; sözün özü ciğerim kardeşim;

Ayrıldınız mı? Ayrılığı isteyen o mu?
Öyleyse yol ver, Allah'a havâl et önüne bak!

Niye mi yaşayacaksın? Alnına yazılan kişi için, o kişiyi bulmak için, annen baban kardeşin abin ablan için kendin için adam gibi yaşayacaksın!!!

Şuan sana ''inan değmez'' diyeceğim sol yanına hançer saplanmışcasına cayyyyır cayır yanacaksın, belki bana içinden binbir şey söyleyeceksin, söyle rahatlarsın (içinden söyle burdan söyleme cezayı yersin :D )

Düşünme önüne bak, giden o ise, sen düşünme inan ki şuan onunla konuşmak için ne yaparsan yap daha kötü olur herşey, 2 hafta müsade et arama sorma mesaj atma, 2 hafta bekle gelmezse bi daha gelmeyecektir unutma, önüne bak, alnındaki yâri bulmaya bak güzel kardeşim :)

Selametle :tebessüm:

+Bi sıkıntı olursa iki adım ötede PM kutum var dertleşiriz :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
Saçma!

Bi hiç uğruna terketti, ben ona defalarca şans verdim bin pişman olursun olacaksın dedim, oldu da ama artık ben istemiyorum dedim kestirip attım!!

Niye mi yaşayacaksın? Alnına yazılan kişi için, o kişiyi bulmak için, annen baban kardeşin abin ablan için kendin için adam gibi yaşayacaksın!!!

Şuan sana ''inan değmez'' diyeceğim sol yanına hançer saplanmışcasına cayyyyır cayır yanacaksın, belki bana içinden binbir şey söyleyeceksin, söyle rahatlarsın (içinden söyle burdan söyleme cezayı yersin :D )

Düşünme önüne bak, giden o ise, sen düşünme inan ki şuan onunla konuşmak için ne yaparsan yap daha kötü olur herşey, 2 hafta müsade et arama sorma mesaj atma, 2 hafta bekle gelmezse bi daha gelmeyecektir unutma, önüne bak, alnındaki yâri bulmaya bak güzel kardeşim :)

Ne güzel yazmışın be kaptan efkar bastı Vallaha

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Guzel Kaptan ..
Sevgi Karsilikli Olunca Guzel .. Guven Olunca Guzel .. Durustluk Icinde Guzel .. Ama Zor Artik Bu Devirde ..

CABBAR

CABBAR

Üye
Konu sahibi sana gelince. Ustam seninle aynı durumda olsam ne yaparım bilmiyorum ama düşünmeden iş yapma. Sonunu düşün belki bir gün geri gelecek. O kapıyı kapatma. Asla kırıcı şeyler söyleme. Aranıza kimseyi sokma. Bi şekilde kendisine ulaşmaya çalış. Babasını aramak bence çözüm değil. Hakkında hayırlısı olsun

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ne güzel yazmışın be kaptan efkar bastı Vallaha

Aşkı kafaya nasıl takarsın? Ne zaman takarsın?
İlk okul 3'te bu aşkın adını ben koyacağım diyebilir mi biri? Ben dedim, sevdim mi; ne korkarım, ne kaçarım, bir dediğini iki etmem, o derece severim, bi kız ne ister ne arzular bilirim, ben 5 sevdiysem o 1 sevdi, ben 10 değer verdiysem o 1 değer verdi, o 1 yandıysa ben bin yandım bin bin....

Neyse sizi de sıkmayayım :) bazen yazmak gerek, etrafta dertleşecek kimse olmayınca siz değerli arkadaşlarla dertleşmek içimizi dökmek iyi geliyor, konu sahibi umarım verdiğim mesajı alır :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
Aşkı kafaya nasıl takarsın? Ne zaman takarsın?
İlk okul 3'te bu aşkın adını ben koyacağım diyebilir mi biri? Ben dedim, sevdim mi; ne korkarım, ne kaçarım, bir dediğini iki etmem, o derece severim, bi kız ne ister ne arzular bilirim, ben 5 sevdiysem o 1 sevdi, ben 10 değer verdiysem o 1 değer verdi, o 1 yandıysa ben bin yandım bin bin....

Neyse sizi de sıkmayayım :) bazen yazmak gerek, etrafta dertleşecek kimse olmayınca siz değerli arkadaşlarla dertleşmek içimizi dökmek iyi geliyor, konu sahibi umarım verdiğim mesajı alır :oke:

Kaptan (ismini söylede nick'le hitap etmeyeyim) her türlü dertleşirim :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Guzel Kaptan ..
Sevgi Karsilikli Olunca Guzel .. Guven Olunca Guzel .. Durustluk Icinde Guzel .. Ama Zor Artik Bu Devirde ..

Haklısın abi çok haklısın, sen ona hayatını adarsın ama o en ufacık sorunda sırt çevirip gider, öyle ya da böyle hep en çok seven taraf en çok acıyı çeken oluyor :bilmm

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Saçma!

:spr:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Ne oldu haber ajansım benim söyle hele :tebessüm:

uzun hikaye mazide kaldı bu dediklerini bana söyleyen biri vardı sanki o gün aklıma geldi ama şundan emin ol gerçekten aşık olduysa hiç bir zaman unutamaz insan helede boş sebebler yüzünden ayrıldıysa . bilmiyorum ya kafam karıştı eskiler falan ben uyuyayım en iyisi :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

uzun hikaye mazide kaldı bu dediklerini bana söyleyen biri vardı sanki o gün aklıma geldi ama şundan emin ol gerçekten aşık olduysa hiç bir zaman unutamaz insan helede boş sebebler yüzünden ayrıldıysa . bilmiyorum ya kafam karıştı eskiler falan ben uyuyayım en iyisi :)

Sevmek çok kolaydır, çabuk seversin zor unutursun, sol yanına o bıçak gerçekten saplanır ve çıkmaz onu düşündükçe o bıçak daha derine batar ve olduğu yerde daireler çizerek daha da acıtır içini bilirim;

Peki acı çekmek istemiyorsan ki bunun tek yolu o kahrolası acıyı kontrol edeceksin, bunu yapamazsaaaan işte o zaman zehir zemberek günlerle tanışırsın, uykun gelir uyumazsın kendini cezalandırırsın, sabahlara kadar oturduğunu o görmez ama :)
Kısacası acıyı kontrol etmelisiniz, benim gibi acıyı kontrol ediyorum ben, edemesem sonuç ne mi olurdu, şuan burda bu satırları yazıyor olamazdım işte sonuç bu olurdu, çünkü benim sevgimin ne ismi var ne cismi var ne de tarifi var o kadar sevdim işte ben..

Neyse yine uzattım işte :D Hayırlı geceler Byhaydar'ım :tebessüm:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Sevmek çok kolaydır, çabuk seversin zor unutursun, sol yanına o bıçak gerçekten saplanır ve çıkmaz onu düşündükçe o bıçak daha derine batar ve olduğu yerde daireler çizerek daha da acıtır içini bilirim;

Peki acı çekmek istemiyorsan ki bunun tek yolu o kahrolası acıyı kontrol edeceksin, bunu yapamazsaaaan işte o zaman zehir zemberek günlerle tanışırsın, uykun gelir uyumazsın kendini cezalandırırsın, sabahlara kadar oturduğunu o görmez ama :)
Kısacası acıyı kontrol etmelisiniz, benim gibi acıyı kontrol ediyorum ben, edemesem sonuç ne mi olurdu, şuan burda bu satırları yazıyor olamazdım işte sonuç bu olurdu, çünkü benim sevgimin ne ismi var ne cismi var ne de tarifi var o kadar sevdim işte ben..

Neyse yine uzattım işte :D Hayırlı geceler Byhaydar'ım :tebessüm:

sanada hayırlı geceler kaptan görüşürüz

Astrosman

Astrosman

Üye
Saçma!

gardaşm o kızın ablası olmayacaktı ki :@

ümran

Üye
gardaşm o kızın ablası olmayacaktı ki :@

hahaha :ehe

- - - Eklendi - - -

sevgili kardeşim burdaki ortamı başka forumlarda bulamazsın bende senden farksızdım ama burda kendime geldim ,hayırlısı neyse o olsun

- - - Eklendi - - -

ha kaptan bende yazdıklarındm etkilendm belirtmek istedm ,hayatta her istediğmiz olmuyor,her istemediğimizde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...