Sevmediğiniz Ev İşi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiç birini yapamıyorum galiba :hmmm
Ya da biraz daha deneyeyim belki olur :ehe

'Lorelai

'Lorelai

Üye
İlginç olan şu ki; ütüyü sevdiğim halde pek yapmam :D Ondan seviyorum galiba :ehe

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Haklı olabilirsin :ehe Ben hiç iş yapmam aslında :D Gİtgide itiraf ediyorum :ehe Ne yemek , ne iş :D Evde kalacağım (h) :ehe

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben hepsini yapıyorum :(
Keşke ben de bilmeseydim yemek yapmayı falan :D Nasılsa biliyorsun dye annem bana yaptırıyo :D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben hepsini yapıyorum :(
Keşke ben de bilmeseydim yemek yapmayı falan :D Nasılsa biliyorsun dye annem bana yaptırıyo :D
Ayy çok kötü öyleyse :D BEnim yemek yapmaya merakım olsa bile girip yapmam , başıma kalır sonra :ehe
Sen kurtulamazsın daha :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Evet aynen :D Olsun ama kafamı biyere çarpmış gibi yaparım. Hafızamı kaybettim ayağı falan :ehe

Ama öyle deme ya ilerde işime yarayacak biliyorum yani :D Düşünsene evleniyoruz, kimse yemek yapmayı bilmiyo :kop:
Sonra kaynanam arkamdan laf söyler ne biçim gelin diye :D Oh iyi ki biliyomuşum :D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Evet aynen :D Olsun ama kafamı biyere çarpmış gibi yaparım. Hafızamı kaybettim ayağı falan :ehe

Ama öyle deme ya ilerde işime yarayacak biliyorum yani :D Düşünsene evleniyoruz, kimse yemek yapmayı bilmiyo :kop:
Sonra kaynanam arkamdan laf söyler ne biçim gelin diye :D Oh iyi ki biliyomuşum :D

Bunlar mutfağa yönelmek için yeterli sebep değil bence :ehe

Kaynanalar söylenir söylenir durur :D Onlara ağzınla kuş tutsan yaranamazsın :ehe

Belki yemek işlerinin sana kalması kötü olabilir de bir şeyi samimiyetle söylemek isterim. Yemek yapmayı bilmen imrendirici :D

• Beğen
Tepkiler: minoo
SHS

SHS

Üye
perde asmak olabilir :islik zaten başka napıyorum ki :ehe

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi

Bunlar mutfağa yönelmek için yeterli sebep değil bence :ehe

Kaynanalar söylenir söylenir durur :D Onlara ağzınla kuş tutsan yaranamazsın :ehe

Belki yemek işlerinin sana kalması kötü olabilir de bir şeyi samimiyetle söylemek isterim. Yemek yapmayı bilmen imrendirici :D

:utandım: Teşekkür ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt