Sevişirken boğarak öldürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Sevişirken boğarak öldürdü



SMS'le tanıştığı kız arkadaşını sevişirken boğarak öldüren kamyoncu "kendimi kaybettim" dedi

Antalya'da cep mesajıyla tanıştığı 23 yaşındaki Yeliz Günel'i seviştikleri sırada boğarak öldüren evli kamyon şoförü 44 yaşındaki Ali T., “Bana ‘Başka erkeklerle de ilişkim var’ deyince kendimi kaybettim” dedi.

Geçen Cumartesi gecesi Konyaaltı Akdeniz Bulvarı üzerindeki bir apart otelde boğularak öldürülen 23 yaşındaki Yeliz Günel'in cesedi aynı odada kalan ikiz kardeşi Filiz Günel tarafından bulundu. Katil zanlısı olarak aranan Ali T., Korkuteli İlçesi'nde aracında tarım ilacı içerek intihara kalktıştı.

Evli kamyon şoförü Ali T. önce Korkuteli Devlet Hastanesi'ne, ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınmıştı. Tedavisi tamamlanan Ali T., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
CEP MESAJIYLA TANIŞMIŞLAR

Ali T. sorgusunda, “Yeliz ile televizyon reklamlarındaki cep mesajı arkadaşlık hattında tanıştık. Kendisiyle bir süre mesajlaştıktan sonra tatil yapması ve görüşmek için Antalya'ya davet ettim. O da ikiz kardeşiyle birlikte buraya geldi. Onları Akdeniz Bulvarı üzerinde bir apart otele yerleştirdim ve ben de onlarla birlikte kalmaya başladım.

BOĞAZINI SIKTIM
O gece birlikte alkol aldık. İkiz kardeşi yatmak için yanımızdan ayrıldı. Biz de sevişmeye başladık. Sevişme sırasında bana ‘Başka erkeklerle de ilişkim var’ dedi. Çok alkollüydüm. Bir elimle boğazını sıktım, diğer elimle de ağzını kapattım. Sonra öldüğünü anlayıp kaçtım. Korkuteli'ne gittim ve arabanın içerisinde biraz uyudum. Kendime geldiğimde Yeliz'i öldürdüğüm aklıma geldi ve intihar etmek istedim. İlaç içtim” diye konuştu.

Sorgusu tamamlanan Ali T., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 


kurt bey

kurt bey

Üye
Harbiden böyle konular açmayın ya.
 
xkadir61

xkadir61

Üye
bu konular, insanın pisikolojisini bozar.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Biri bunun şaka olduğunu söylesin bana :(
 
yarimist

yarimist

Üye
lanet olsun şu içimdeki insan sevgisine,
 
CEREN

CEREN

Üye
çok korkunç ya içim acıdı :(
ALLAH İSLAH ETSİN BU NASIL İNSANLIK
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
içim acıdı bırbırını oldurmek cok basıtleştı acıyor-um halımıze allah ıslah eylesın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt