Sevgilisinin jigolo ilanını gördü

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Sevgilisinin jigolo ilanını gördü
ngiltere'de bir genç kız, internetten arkadaşının doğum günü partisi için şovmen ararken erkek arkadaşının jigolo olduğunu öğrendi. Yanlışlıkla bir erkek eskort sitesine giren Michelle Young, erkek arkadaşı Marlon'un fotoğraflarıyla karşılaşınca şoke oldu. Gözlerine inanamayan genç kız, erkek arkadaşının ağzından yazılmış "Tamamen temizim. Ve size gerçek memnuniyeti vaat ediyorum" sözlerini okuduğunda, yaşadığı şok daha da arttı. Young, yaşadıklarını "İlanı, yanımdaki arkadaşım da gördü. Midem bulandı. Tüm gece aralıksız ağladım" diye anlattı.

250 STERLİNE ANLAŞTI

Bütün gece ağladıktan sonra kararını veren genç kız eskort sitesine girerek erkek arkadaşını saati 250 sterline kiraladı. Ve buluşmak için otel odasında beklemeye başladı. Müşterilerinden biri yerine karşısında kız arkadaşını gören Marlon kendini, "Seninle yaşayacağımız evi satın almak için para biriktiriyorum" diye savundu.

Sabah

CoYoTe®

Üye
Çok Komik Ve İlginç...SaoLasın

ouSahin

Üye
bunu bir erkek yapınca genelde birşey olmamış gibi sanılır...ama kadın yapınca namusuz gözüyle bakılır para biriktirmek içinmi zevk için mi yaptıgı şüphe

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
aşkı için yapmış ama

Nazy

Üye
Allah Korusun Hem Öyle Bir Huydan Hemde O Durumdan
Feci Aciyip Bir Durum

yazık çoçuga öyla kötü davranmayın.. nede olsa acıların çoçugu yoksa diger turlu olan çoçukmuydu .... neyse ben karıştırdım en ıyısı bulaşmayım bu konuya...

hayvan herif...

--------------- Ekleme ---------------

başlık parası biriktiriyo sanki...

CEREN

Üye
kim olsa ağlar be tüküreyim öyle paraya iğrenç kirli para
yerin dibine batsın öyle parada evlilikte

keşke kız odaya gidip kendi bekleyeceğine odaya bir vucut çalışmış zenci erkek yollasaydı ve sevgilisinin çırpınışlarını izleseydi

iremm

Üye
kim bu konuyu hortlattı