ALpeRenBuGRa
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya bu olaya sadece gülünür
Tamam işte denilecek laf yok.... Merak etmeyin forum sakinleri ben midesi ve eni geniş birisi değilim... Sadece bu şerefsizliktir başka bişi değil... İman din yok zaten bunlarda
nesine gülünür...komik olan bişi yok ki....rezillik var...midesizlik var...şahsiyetsizlik var...ahlaksızlık var...namussuzluk var....bunlara sadece tükürülür bence....insanlarda onur haysiyet diye bişi kalmamış...yazık....bi insanın annesi bile bölyle bişeyi yapıyosa kimseye bişi diyemem...
gerçi geçen gün okuduğum baba - kız ilişkisinden sora hiçbişi çokta garip gelmiyo....s s
Tamam işte denilecek laf yok.... Merak etmeyin forum sakinleri ben midesi ve eni geniş birisi değilim... Sadece bu şerefsizliktir başka bişi değil... İman din yok zaten bunlarda
Tamam ama smiley leri sevdiğim için koydum.. Bundan sonra koymam EMREDERSİNİZ KOMUTANIMbişi demedim zaten...smiley koymasaydın anlatmak istediğin daha ii anlaşılırdı o kadar...
Hem ninesi hemde üvey annesi... Olur heralde...kızın çocuğunun anneannesi üvey annesi mi olacak?
Tamam ama smiley leri sevdiğim için koydum.. Bundan sonra koymam EMREDERSİNİZ KOMUTANIM
yanlış anladın sadece bu konu için olan yorumunda kullandığın smiley için dedim...yoksa beni ilgilendirmez...istediğini yapabilirsin.....imalı konuşmana gerek yok....
bu nedir yaaa...bunlar midelerini aldırmış gerçektenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?