Sevgilisi İle İlişkileri Bozulan Adam Kaynanasıyla Evlilik Hazırlığında!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Bebeğinin annesi olan sevgilisi ile ilişkileri bozulan adam kaynanasıyla evlilik hazırlığında.

Alman Carlo Haase 21 yaşındaki sevgilisiyle arası bozulduktan kısa süre sonra sevgilisinin annesine âşık oldu. Anne aynı şekilde karşılık verince ikili evlilik hazırlıklarına başladı.

Almanya'da sirk sahibi olan Peggy Traber (41) isimli kadının en büyük kızı Jennifer ile yıldırım aşkına tutulduğu sirk çalışanı Carlo Haase'nin kısa süre sonra bir de çocukları oldu. Ancak bir süre sonra maddi nedenlerle ilişkileri sekteye uğradı. İşte tam da bu sırada genç adam, sevgilisinin annesinden hoşlanmaya başladı. Peggy de duygularına cevap verince, ilişkileri kısa sürede ilerledi.

Uzun bir süre ilişkilerini saklayan çift, bir aile yemeğinde aşklarını açıklayınca adeta kıyamet koptu. Peggy'nin kocası boşanma hazırlıklarına başlarken, 21 yaşındaki Jennifer da, annesine ateş püskürdü: "Carlo hayatımızı mahvetti. Babam annemden boşanacak. En kötüsü bebeğim babasız kaldı."​

canturgay

canturgay

Üye
bu nedir yaaa...bunlar midelerini aldırmış gerçektenn...:@

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Din Iman Olmayınca Böyle Oluyor Işte :cool

CEREN

CEREN

Üye
ewet olan bebeğe olmuş gerci öyle sapık ruhlu babada olmasın yanı

toprakumit

toprakumit

Üye
ya bu olaya sadece gülünür :ehe

Altun.

Altun.

Üye
brezilya dizisi gibi olmuş eskiden wardı mari mar diye....

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ya bu olaya sadece gülünür :ehe

nesine gülünür...komik olan bişi yok ki....rezillik var...midesizlik var...şahsiyetsizlik var...ahlaksızlık var...namussuzluk var....bunlara sadece tükürülür bence....insanlarda onur haysiyet diye bişi kalmamış...yazık....bi insanın annesi bile bölyle bişeyi yapıyosa kimseye bişi diyemem...

gerçi geçen gün okuduğum baba - kız ilişkisinden sora hiçbişi çokta garip gelmiyo.... :ss :ss

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Din Iman Olmayınca Ahlaksızlık Hayasızlık Ortaya Cıkıyor

toprakumit

toprakumit

Üye

nesine gülünür...komik olan bişi yok ki....rezillik var...midesizlik var...şahsiyetsizlik var...ahlaksızlık var...namussuzluk var....bunlara sadece tükürülür bence....insanlarda onur haysiyet diye bişi kalmamış...yazık....bi insanın annesi bile bölyle bişeyi yapıyosa kimseye bişi diyemem...

gerçi geçen gün okuduğum baba - kız ilişkisinden sora hiçbişi çokta garip gelmiyo.... :ss :ss
Tamam işte denilecek laf yok.... Merak etmeyin forum sakinleri ben midesi ve eni geniş birisi değilim... Sadece bu şerefsizliktir başka bişi değil... İman din yok zaten bunlarda :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Tamam işte denilecek laf yok.... Merak etmeyin forum sakinleri ben midesi ve eni geniş birisi değilim... Sadece bu şerefsizliktir başka bişi değil... İman din yok zaten bunlarda :(

bişi demedim zaten...smiley koymasaydın anlatmak istediğin daha ii anlaşılırdı o kadar... ;)

umbertoy

Üye
Allah belalarını versin böylelerinin!!!!!

toprakumit

toprakumit

Üye
bişi demedim zaten...smiley koymasaydın anlatmak istediğin daha ii anlaşılırdı o kadar... ;)
Tamam ama smiley leri sevdiğim için koydum.. Bundan sonra koymam EMREDERSİNİZ KOMUTANIM ;)

POWER

POWER

Üye
kızın çocuğunun anneannesi üvey annesi mi olacak?

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Tamam ama smiley leri sevdiğim için koydum.. Bundan sonra koymam EMREDERSİNİZ KOMUTANIM ;)

yanlış anladın sadece bu konu için olan yorumunda kullandığın smiley için dedim...yoksa beni ilgilendirmez...istediğini yapabilirsin.....imalı konuşmana gerek yok....

toprakumit

toprakumit

Üye
yanlış anladın sadece bu konu için olan yorumunda kullandığın smiley için dedim...yoksa beni ilgilendirmez...istediğini yapabilirsin.....imalı konuşmana gerek yok....

Tamam anladım tartışmayalım, imalı konuşmuyorum latife ettim sadece ;)

Nazy

Nazy

Üye
yuh deve
ne adamlar var yaw

xkadir61

xkadir61

Üye
daha neler görecez..

ouSahin

ouSahin

Üye
durdurun dünyayı inmek istiyorum:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...