sevgilisi için dj ateşe yapdırdı!!

Sponsorlu Bağlantılar

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
sevgilisi için dj ateşe yapdırdı!!
sevgilisi için yapdırıdı

• Beğen
Tepkiler: Ju5TLov3

Sidretül Münteha

Üye
Açılmıyo Kereta :)

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
açılıo ya:allalla: aha dinliom

mc_dangerous

Üye
açılıyo kardeş ama neden indiremiyoruz

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
indirilmioki :ehe

orhan1618

orhan1618

Üye
Teşekkürler.

yakisiklicocuk0

Üye
Süper Bir Şarkı

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
iyimiş..

qirL1903

qirL1903

Üye
ii :S

Progressivity

Progressivity

Üye
ipini koparan dj olunca ne rap dinlenir oldu ne de electronic müzik :off: dj onur dan başlayarak sırasıyla bütün çakma adamların setupın başına geçip 2 scratch atanların vdj de mix yapıp kendini dj sananların müzik kulağı olmadığı halde ısrarla kolpadan mix ve parça yapanların bakkalcıların cukkacıların daha sayamadığım birçok bu tarz insanın özellikle rap ve electronic müziği ne hale getirdiğini hala görmüyor musunuz ? yazık ya

NOK6630

NOK6630

Üye
arakadaşlar bu şarkının mp3 ünün isteyen varsa verebilirim bende var

idris-tolar

idris-tolar

Üye
güzel paylaşım.........

Ju5TLov3

Üye
Bu kadar uzun rap ünvanını nasıl buluorlar anlamıorum.. Şarkılardada neden isimlerini söyleyerek başlıyorlar.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bunlar ne yaa.
Ne gruba giriyor bu rap mi? arebeskmi??
İyice müziklerinde tadını kaçırdılar.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız mesajlar silinmiştir. Eğer birileriyle olan sorununuz varsa bunu forum üzerinden laf atarak, iftira atarak bir yerlere taşımaya çalışmayın. Forum üzerinden hiç kimseye iftira atamazsınız.

Kimseye bizimle bağı var diye kıyak geçmek gibi bir lüksümüz yok. Kaldıki mesajlarını sildiğim üyelerin hiçbirinin bizzat yönetimle olan hiçbir bağı yoktur. Bilginize.

tutsak60

Üye
son belaya aıt ıftıra atmasıyla ılgılı mesajların sılınmesı istegımızı yerıne getırdıgınız için tesekkürler.dj atese atılan iftiraları o dıkkate almayacak ve karsılık vermeyecek kadar asıl bır ınsandır. dj ates hayranı olarak bızlerı üzüyordu..sizlerden rıcamız degıl ama sıze yakısan bu iftiranın baslıgı olan sevgılısı ıcın dj atese sarkı yaptırdı baslıgının silinmesi olacaktır.dj ates sevenlerı olarak sızlere tesekkurler saygılar

tutsak60

Üye
Toplum olarak bızler bırbırımıze tahammül etmeyı.sevmesekde begenmesekte verılmıs bır emege saygılı olmayı ögrendıgımızde dahada mutlu olacagımız kesın.ben daha önce denk geldıgımrap sarkılarındakı küfür ve argodan dolayı cocuklarıma dınlemelerını yasakladım.ancak bırgun gene rap dınledıklerını gördüm.kızacaktım bana küfürlü olmadıgını söyledıler.dj ates ve famılya tokatın 150 sarkısını defalarca dınledım.kufur ve argoya raslayamadım.arastırdım kım bunlar dıye baktım mılyonlarca dınleyıcıye sahıp bazı sarkılarının slayt kılıplerı 10 mılyonu asan ızlenmesı var.ben 40 yasında bırı olarak bu ınsanlara hayran oldum.onların fanatık dınleyıcısyım.burda sunu düsünmek lazım dj ates ve arkadasları ulusal kanallara hıç çıkmadan sadece ınternet ortamında bu mılyonlara kendılerını nasıl sevdırmısler.onun altındakı sır bence sevgı saygı.küfürsüz ave argosuz rap müzıgını okumak.küfürsüz rap olmaz dıye onlara küfredenlerde cıktı.onlarsa küfürsüz argosuz.kımseye laf atmadan mılyonlarca hayran kıtlesı olusturdular.bence bu muziğin bu kadar cok sevılmesınde payları buyuk.onun ıçın tesekkürlerdj ates.oğuz.gönül yorgunu.03mustafa.bızlere düsende sızler gıbı küfürsüz müzık yapangenclere destek olmak sahıp çıkmak.ıyıkı sizleri dinlemişim.iyiki sizleri tanıma fırsatım olmuş. emek veren herkese sevıler saygılar

Üst Alt