Burak
Üye
burak sende bu hoca takıntısı yeni mi başladı ya?
ergenlik geride kaldı yahu
Geç ergenlik sorunu diyoruz. millete özeniyor
Küsecek bak şimdi
korkak
Bu arada daha başlamadı o etkinlik
burak ergenlikten çıktı ya çektim çıkardım onu
burak ergenlikten çıktı ya çektim çıkardım onu
ikisine de ödetirim var yabenim seçeneğim yok ben olsam erkeği işkence ede ede kız arkadaşımı da bomba ile öldürürüm yada kızı sakat bırakıp erkeği öldürürüm
o ne biçim laf be vermese bi kız görse küfür eder lütfen daha dikkatli kelimeler seçelimkotü bi durum ama en fazla 3 gün kafaya takarım 3gün içinde ikisinede bişi yapmadımsa 4 cü gün 2 sinide defderden silerim
----------Eklendi @ 13:08:43 ---------- Yazıldı @ 12:56:53 ----------
ilk suçlu bencem kızdır erkek arkadasıma dalmam ilk çünki kız yüz wermese erkek bişi yapamaz arkadsının sewdiği sonuçta ibirinci derece suçlu kızdır
o ne biçim laf be vermese bi kız görse küfür eder lütfen daha dikkatli kelimeler seçelim
üzgünüm çocuklar yanlış okumuşum cuma sabahı 7 den beri uyumuyorum derman kalmadı artıkyüz vermezse diyor arkadaşım sen niye yanlış anlıyon herşeyi
git yat aga
üzgünüm çocuklar yanlış okumuşum cuma sabahı 7 den beri uyumuyorum derman kalmadı artık
Ben hepsini sırasıyle yaparım gibime geliyor ama bi köprüden atlayamam galiba
bencede yapmaBen hepsini sırasıyle yaparım gibime geliyor ama bi köprüden atlayamam galiba
Canlarına okurum. Kavga dövüş intikam allah ne verirse onlara ödetirim. Sonra meyhaneye giderim. Bu yaşıma kadar ağzıma sürmedim ama bu tür olaylardan sonra içesim geliyor. Başıma gelmedi ama anlıyorumsonra unutmaya ve yeni sevgili aramaya.....
Yalnız bir sorun var bende köprüden atlamam. Ben atladıkdan sonra vicdan azabı çekecekleri ne malum. Onları ben atarım köprüden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?