Sevgiliniz seni seviyorum diyor, halbuki sevmiyor ve siz bunu hissediyorsunuz, napardınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgiliniz seni seviyorum diyor, halbuki sevmiyor ve siz bunu hissediyorsunuz, napardınız?

• yüzüne açık açık söylerim

Kullanılan: 10 55.6%
  • belli etmezdim

Kullanılan: 2 11.1%
  • artık burda bitsin derdim

Kullanılan: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
- evet napardınız?

spartuas

spartuas

Üye
Yüzüne söylerdim.. Açık açıl konuşalım derdim ??

• Beğen
Tepkiler: SHS

Burak

Üye
yüzüne sölerim

• Beğen
__piranha__

__piranha__

Üye
gözlerinin içine baka baka senden nefret ediyorum derdim

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
Seviyorsa seviyorum demektir ama siz bırakmak isterseniz zaten ağzıyla kuş tutsa yaranamazsınız.
1 kez seviyorum der 2 kez seviyorum der,hep bunu derse.Ozaman zaten eninde sonunda sever:)

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
sözde değil icraat lazım bize sürekli seni seviyorum denmesi hoşuma gitmiyor lafta herkes söyler,göstermesi lazım,inandırmalı.İnandırıyor ama:ehe

• Beğen
Tepkiler: kurtbey00 ve SHS
maxirabit

maxirabit

Üye
Aslında hislerim kuvvetli olduğumdan karşımdakini anlayıp öyle davranıyorum,o tahminler yüzünden bazen kendimden korkuyorum.
Kanma dönemi,saf olma dönemi eskide kaldı artık,eskiden gerçekten saftım.Seni seviyorum değil''canım''bile dediğinde içim garip olurdu.
Şimdiyse onları fazlasıyla aştığımdan hepsi yerli yerine oturduğundan,kız arkadaşım öyle diyorsa öyledir.Yapısı kendime benziyor zaten:)

• Beğen
Tepkiler: kurtbey00 ve SHS
phasan

phasan

Üye
burda bıtsın derdım

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Bu aşk burada biter by

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
yok oyle bişey

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
ciddi düşünmem devam ederdim nasıl olsa o benimle gönül eğlendiriyor bende onunla gönül eğlendiririm :-) dalga geçenle dalga geçki sen bozulacağına o bozulsun :-) demi

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ınanmadıgımı söylerdım

gercı konusmama bıle gerek yok susarak bıle anlatılcak bısey :)

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Yüzüne söylemeye ne gerek var ki? Sırf beni sevmediğini hissettiğim için bitiririm.
O da ap.tal değil ya sebepsiz bittiğinde anlar söylemek istediklerimi ben söylemeden. He sustuğumda ne demek istediğimi de anlamıyorsa zaten doğru kişi değilmiş, üzülmeye hacet yok.

• Beğen
Sofya-

Sofya-

Üye
artık burda bitsin derdim, zorlamanın manası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...