Sevgiliniz başka birini sevdiğini size söyledimi? Bana söyledi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
Sevgiliniz başka birini sevdiğini size söyledimi? Bana söyledi.
En acı verecek konumu açıyorum suratımda hafif bir gülümseme ile.

İş yerinden arkadaşımın en yakın dostu. Benden bir buçuk yaş büyük. Sürekli iş yerine gelip arkadaşını alırdı. Tanışmak istedim. Kabul etti konustuk iki gün mesaj ile. Gerçekten tatlı birisiydi. Sonra buluştuk ve gerçekten çok eğlendik. Zaman hızla akıp geçti ikimizde birbirimizin yanında çok mutluyduk. Benim aşkım ona karşı odun gibi yanmaya başlamıştı. Annem ile tanıştırmak istedim kabul etti, tanıştılar yemek yediler. Oturup beraber evde İncir Reçelini izledik. Ömrünün sonuna kadar benimle olabileceğini söyledi. Defalarca bizim evde saatlerce yalnız kaldık, kılına bile dokunmadım. Asla saldırmadım, sadece öpüştük. Ailesi karşıydı bana küçük olduğum için. Annesi pek kaale almıyordu açıkcası. Bir gün tartıştık ve buluştuk. Gerçekten ortam çok soğuktu. Ona hediye almıştım, annem almıştı. Onu verdim ve ayrılmıştık. Ayrılık 5 gün sürdü ve biz barıştık. Beni çok özlediğini. Benimle olmadığını, bensiz hiç olmadığını söylemişti. İşler yoluna giriyordu. Otobüse bindirip gönderdiğimde otobüste kendisine benden daha güzel bir hayat sunabilecek bir adam ile karşılaştı. Sanırım 23 yaşında bir delikanlı. Sonra benden soğudu. En son buluşmamızda ayrıldık ve bana hiçbirşey demedi. Bir hafta bir müddet geçtikten sonra bizim iş yerine geldi, arka tarafta sarıldık ve Üniversite tercihi yaptığını 29 tanesini şehir dışına yazdığını söyledi. Neden dedim, Gidemezsem seni unutamam aşkım dedi. Gidiyordu, gidecekti. Sarıldık ve gitme dedikçe o benden kaçtı. Herşey bitmişti. Ama olmuyordu onsuz. Birkez daha onu görmek istedim. Çarşıda buluştuk. Bana hiçbirşey söylemedi. Yazdığı bir şiiri verdi. Şiirde bana olan aşkının bittiğini ve artık başka bir adamı düşündüğünü söyledi. Sordum suratına başkasımı var diye. Yok, sevmiyorum ama düşünüyorum dedi. Güldüm, mutlu edermi seni sevgilim dedim. Kafa salladı. Artık onunlamı olmak istiyorsun dedim, kafa salladı. Kağıdı eline verdim ve arkama bakmadan gittim.

Onun bana yazdığı şiire karşılık boş durmamam gerekliydi. Bir mektup yazmaya karar verdim. Altınada bir şiir. Bunları yaptım ve ilk günden kalan bir anısı vardı. Onunla beraber zarfın içine koyup gönderdim. Gerçekten zor bir durum ama inadına hayata gülmeye ve önüme bakmaya devam ediyorum.

Başka bir erkek ile başka bir Dünyaya kucak açsa bile, yıllar sonra gelinlik giyip mutlu olsa bile, yarın başka birinin yatağına girse bile ben onu çok sevmiştim. En çokta buna yanarım. Zerre kadar sempatim bile kalmadı artık ama inanın ki ona verdiğim değer ve sevgiye çok üzülüyorum. Ben kimine göre küçücük bir alışkanlık kimine göre zor bir dönem atlattım. Fakat söylemek isterim ki böyle güzel bir ilişkinin sonunda bile böyle olgun davranıyorsam sizce ben ona gelecek hakkında verdiğim sözleri tutamayacak kadar aciz bir insanmıyım. Ben çocukmuyum?
Bana gelecek hakkında ona hiçbirşey veremediğimi ve gelecek hakkında ona hiçbir somut kanıt veremediğimi söyledi. Başka bir delikanlıyada ilgi gösterme sebebi buymuş. Ben çocukmuşum, en çok bu lafı üzdü beni.
Söylemek isterdim akıl yaşta değil başta diye, ama olsun. Vurduysada sırtımızdan saygımız vardır her insana.

Umarım hayatta herşey istediği gibi olur, mutlu olur.

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

pelın_

:ağlarım:ama gece gece neden bunu yapıyosun anıları defreştırıyosunkı
ewet bı zamn bende yasadım ama her ıkısınıde yasadım ve yasttım ıkısıde çok acı

Kǔr Şâd

Üye
Hiçbir kişiyi yara bandı, mendil olarak görmemeli insan. Karşı taraftaki insanında senin gibi duyguları ve zihniyeti olduğunu bilmeli buna göre hareket etmeli.
Unutmayalım ki ödeyemeyeceğimiz tek borç Kul Hakkıdır. Ama benim hakkım ona helal olsun..

pelın_

Haklısın nedıyım ınş hersey istedıgın gıbı olur orda yazan yasın dogruysa ınan daha çok aşık olcan

Kǔr Şâd

Üye
Giden gitmiş, biten bitmiş. Gerisi teferruhat.

serinaga

serinaga

Üye
Way kardeşim film gibi olmuş beaaa, ama duyduğun sevgiye üzüldüm doğrusu. Sevgi hakedildikçe daha da güzelleşir, böyle bir sevgiyi bırakta arasın, ama pişmanlık fayda etmiyor. Anlayacağın sevgini daldan dala konana değil, hep senin dalında yuva yapana sakla derim ... UNUT GİTSİN, değerini bilmeyeni ...

Kǔr Şâd

Üye
- Bana kimse senin kadar değer vermeyecek Uğur. Bunu biliyorum. Aylar sonra ben bir adama aşık olucam ve o beni takmıcak bile. Peşinden koşucam. Ama olmuyor Uğur anla bunu. Anla lütfen olmuyor.

Bana bu lafı söylemişti. Hiç beddua etmiyorum, tek dediğim. Umarım laik olduğu yere varır.

emrelives

Üye
daha neler neler gelecek başına.. tecrübe sahibi oldun şimdi..ama şu var hayat devam eder.

zaza

zaza

Üye
Her insan birşeyleri yapabilecek güçtedir. Eğer biri gelecek ile planlama yapıyorsa bu demektir ki o insan bunu yapabilecek kapasiteye sahiptir. Bizler hala gelecek için planlamalar yapıyoruz, ama yaptığımız planlamalarda nasıl yapıcaz? diye soru işareti bırakmıyoruz, böyle yapıcaz şöyle yapıcaz diyoruz eğer bunları böyle düşünüyorsak kesinlikle sen onu yapabilecek kapasitede olduğunu kanıtlıyorsun demektir. Yaşa göre kıyaslanırsa eğer şöyle bir örnek göstereyim günümüzde azda olsa imam nikahlı birkaç yaş sınırının altında evlilik var. Hatta bunlardan biride benim çok eski bir arkadaşımın yaptığı evliliğe örnektir. Şuan iyi bir işi iyi bir aile düzeni var belkide benim ulaşamıyacagım Aile huzuru var.

yesrip2

yesrip2

Üye
giden gitmiştir, giden dittiği gün bitmiştir. sen gideni değil giden seni kaybetmiştir kardeş gönlünü ferah tut daha niceleri karşına çıkacak merak etme. ama yine senin için en hayırlısı neyse o olsun wesselam

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
onda sana karşı sevgi kalmamış ki eğer kalsaydı her şey yolunda iken bir anda otobüste gördüğü insana aşık olma derecesine gelmezdi sen üzülme ha şunu anladım sen gerçekten tüm benliğinle seviyorsun çünkü seven insan gerçek sevdiğine ayrılsa bile beddua etmez onun her durumda mutlu olmasını ister

----------Eklendi @ 10:40:43 ---------- Yazıldı @ 10:34:08 ----------

hem yaşı dert etme insanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır ben çok 30 yaş üstü insanlar gördüm işim gereği o insanları karşına alıp sohbet edemezsin bile sanki 10 yaşında gibiler

fireman87

fireman87

Üye
onda sana karşı sevgi kalmamış ki eğer kalsaydı her şey yolunda iken bir anda otobüste gördüğü insana aşık olma derecesine gelmezdi sen üzülme ha şunu anladım sen gerçekten tüm benliğinle seviyorsun çünkü seven insan gerçek sevdiğine ayrılsa bile beddua etmez onun her durumda mutlu olmasını ister

----------Eklendi @ 10:40:43 ---------- Yazıldı @ 10:34:08 ----------

hem yaşı dert etme insanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır ben çok 30 yaş üstü insanlar gördüm işim gereği o insanları karşına alıp sohbet edemezsin bile sanki 10 yaşında gibiler

Tatmiyle katılıyorum.

Kǔr Şâd

Üye
tobüste gördüğü insana aşık olma derecesine gelmezdi

Otobüste gördüğü insan buna gelecek vermek isteyenlerden birisi, ama gittiği kişi o değil.

sen gerçekten tüm benliğinle seviyorsun çünkü seven insan gerçek sevdiğine ayrılsa bile beddua etmez onun her durumda mutlu olmasını ister

O kötü birisi değil, sadece geleceğini garanti altına almak istiyordu. Dediğim gibi benden büyük. İçimde ona karşı bırakın sevgiyi sempati bile kalmadı artık.

0live456

Üye
Söylemesi en doğrusu olandır gidip aldatırsa daha çok acı çeker insan.Evet söyledi iyi oldu teşekkür ettim heryerden sildim ^^

fireman87

fireman87

Üye
Söylemesi en doğrusu olandır gidip aldatırsa daha çok acı çeker insan.Evet söyledi iyi oldu teşekkür ettim heryerden sildim ^^

Pardon, yaş kaçtı tam olarak ? kızla senin. Özellikle kızın yaşını merak ettim.

maxirabit

maxirabit

Üye
Kızlar der seni çok seviyorum,seni bırakmayacam ertesi günde bakarsın aklım birisine kaydı onu düşünüyorum falan.
Böyle çok olur onların kanına girmek kolay oluyor,aklını çelmek çok basit.Hatta okadar basit ki sana aşık olsada tutupta bir başkasını düşünürse onun kollarının arasına gider.

Kǔr Şâd

Üye
Sorun yok benim için, sevgime üzülüyorum o kadar. Herkes laiğini bulur.

• Beğen
Tepkiler: Sandrake
Sandrake

Sandrake

Üye
Demedi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt