Gulu Gulu
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
herkes öyle diyor bakalım kim çıkacakHepsi de geçici eşgaleler sigarada, içki, aşk hepsi biter. Paranı biriktir, karşına illakin ciddi biri çıkar.
O para illa gidecek hindi kardeş ya o şekil ya bu şekildeyine de çok para harcadığımda kendimi kar da hissetmek yerine zararda hissediyorum. içkiye haftada 100lira desek düz hesap, sigaraya da 50 lira desek, sevgiliye de bi 50 lira desek hafta da 200 lira kar da hissedemiyorum kendimi zaten çok kafeye giden biri de değilimacaba kendime o kadar harcadığım için mi? bi de bunlar olsa 400
Hindi fümeye 15 lira verdimO para illa gidecek hindi kardeş ya o şekil ya bu şekilde
Kendini kesecek halin yok yaHindi fümeye 15 lira verdim
kesmedim zatenKendini kesecek halin yok ya
evet bu dediklerinizi deniyorum ama nafile..Parayı SAKIN biriktirme ve ya boşuna harcama derim. Kendine yatırım yap bir kaç konuda, yeni şeyler öğren ve öğreneceğin biliği paraya çevir.
Karşına dünyanın en güzel kızı çıkıcak olsa bile ASLA kendini değişme, olduğun gibi kabullendir kendini ya da hiç o ilişkide yer alma, yoksa mutluluğu bulmak yerine yalanlarla dolu bir ilişkide karşındaki insana sahte mutluluk verip, kendi içinde de kendini üzüp ömrünü kısalttığını farkedersin. Ya da karşındakı insanla sırf zevk için birlikte olduğunu anlayıp gelicekte pişmanlık duyup aşırı vicdan azabı çekersin. Tabi karşındaki de zevk için birlikteyse o zaman zaten sonunda ikiniz de sıkılıp ayrılıcaksınız. Yıllar sonra tamamen sönmüş aşk ve şehvet duyguları içinde zamanı nasıl da boşa harcadım diye yakınırsın.
Kızı içkiyi kumarı sigarayı ve para biriktirmeyi filan hepsini boş ver ve kendini geliştir sadece, pişman olmayacaksın, her kes "yapamazsın" dediği şeyi yapınca artık o zevki hiç bir şeye değişmezsin ve bağımlısı olacaksın, hayallerinin peşinde koş ve en sevdiğin konuda 1-ci ol
O zaman bir süre kendini sadece eğlenceye ver, emin ol işe yarayacaktır, hiç bi şeyi takmakesmedim zaten
evet bu dediklerinizi deniyorum ama nafile..
Müslüm baba dinliyor galibaKendini kesecek halin yok ya
Bence iOS, Android ve ya PC için programlama öğrenmesi daha iyi olur. C++ ve Java programlama dilleri özellikle tavsiyemİnternet kodlamasını öğrenmeye çalış . Java olur , symbian olur , vs vs .
Bu doru mu @Gulu Gulu@Nuru TaşDemir kaldı mı bu devirdebugün senin için değişen yarın başkası için değişir kimse olduğu gibi değil.
Müslüm baba dinliyor galiba
Kendini kestiyse doğrudurBu doru mu @Gulu Gulu
Kesmedim diyor yaKendini kestiyse doğrudur
doğru değilBu doru mu @Gulu Gulu
kendimi kesmedim marketten aldımKendini kestiyse doğrudur
android studio üzerine yoğunlaşmak istiyorum şu sıralar. mobil uygulamalar daha çok tutuyor websitesine göre.İnternet kodlamasını öğrenmeye çalış . Java olur , symbian olur , vs vs .
teşekkürler evet android oldu mu iş hazır zaten ..Bence iOS, Android ve ya PC için programlama öğrenmesi daha iyi olur. C++ ve Java programlama dilleri özellikle tavsiyem
Zaten başarıya giden yol öğrenmektir
Bilgi içindoğru değil
kendimi kesmedim marketten aldım
android studio üzerine yoğunlaşmak istiyorum şu sıralar. mobil uygulamalar daha çok tutuyor websitesine göre.
teşekkürler evet android oldu mu iş hazır zaten ..
Afiyet olsun, yahnisi güzel oluyor.kendimi kesmedim marketten aldım
füme olarak aldımAfiyet olsun, yahnisi güzel oluyor.
Bilgi için
Ondan bende alayın aklıma iyi getirdin güzel olurfüme olarak aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?