Sevgilim Benden Ayrıldı :(

Sponsorlu Bağlantılar

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Sevgilim Benden Ayrıldı :(
Dün gece sevdiğim kişi benden ayrıldı :( dün gece beni ara dedi bende aradım konuştuk gece saat 3 oldu Benimde yarın vizem vardı uyumak istediğimi söyledim o ise kapattmami istedi bende uykum geldiğini söyledim Sabah erken kalkıp sınava girecem dedi ve kapattık sonra bana kırılmış ayrılma mesajı attı bende tekrar aradım bunun için küsülur mu ayrılır mi dedim sonra tartıştık tartışma büyüdü bende ona bağırdım ağır hakaret ettim oda ağladı ve ayrıldı :( ben haksızmiyim sizce :( şimdi tekrar geri nasıl gönlünü alabilirim Arkadaslar :(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Öncelikle Kendi Kazdığın Kuyuya Kendin Düşmüşsün..
Sen Ona Bunun İçin Küsülür Mü Demişsin Sonrada Sinirlenip Hakaret Etmişsin, Burda Alttan Alman Gerekirdi Ama Olan Olmuş, Olmuşla Ölmüşe Çare Yoktur :oke:

Biraz Müsade Et Azıcık Zaman Geçsin, Ama Ortak Arkadaşlarınız Varsa Mutlaka Onlarla Hergün Görüş Ne Yaptığını Öğren.. Ortalık Yatıştıktan Sonra da Beğenebileceği Bir Hediye İle Devam Et :oke:

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Kendi Kazdığın Kuyuya Kendin Düşmüşsün..
Sen Ona Bunun İçin Küsülür Mü Demişsin Sonrada Sinirlenip Hakaret Etmişsin, Burda Alttan Alman Gerekirdi Ama Olan Olmuş, Olmuşla Ölmüşe Çare Yoktur :oke:

Biraz Müsade Et Azıcık Zaman Geçsin, Ama Ortak Arkadaşlarınız Varsa Mutlaka Onlarla Hergün Görüş Ne Yaptığını Öğren.. Ortalık Yatıştıktan Sonra da Beğenebileceği Bir Hediye İle Devam Et :oke:

beni çileden çıkardı çünkü ben o an uykuluydüm ne dediğimi de bilemedim iyice sinirlenince kızdim ışte . Arkadaşlarını aradım yardım ederiz dediler ama ikna edemediler :( hediye şimdi alsam kabul etmez eminim ki :(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
beni çileden çıkardı çünkü ben o an uykuluydüm ne dediğimi de bilemedim iyice sinirlenince kızdim ışte . Arkadaşlarını aradım yardım ederiz dediler ama ikna edemediler :( hediye şimdi alsam kabul etmez eminim ki :(

Önerim Bu, İşleme Koymak Sana Kalmış..

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Sağ ol teşekkür ederim ama umutsuzum :(

-Emre

-Emre

Üye
Zaman herseyi çözer biraz bekle. Ama ben olsaydım zaten böyle düşüncede bir kızla cikmazdm.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ona süpriz yap vizeden 90 aldıgını söyle sevinecektir

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Biraz zaman geçsin unutur ya ayrılmak için bahane arıyordur ya ilk dediğim gibi unutur barışırsınız

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Biraz zaman geçsin unutur ya ayrılmak için bahane arıyordur ya ilk dediğim gibi unutur barışırsınız

inşallah dediğin gibi olur düşüncelerini dua niyetinde kabul ediyorum inşallah .

NEXUS

NEXUS

Üye
:)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow