LAZOFLU
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Bende gönderdim 1000 kontur hattıma yüklendi.bunun nesi kötü anlamıyorum.25 kontur sizden alıyor ve 1000 kontur veriyor.1000 konturuda 1 gün içerisinde harcamanız lağzım sanırım.arayın arkadaşlarınızı eşi dostunuzu.harcayın konturları.
...... Sana katılmıyorum uaşğum çıktığı gün hatta forumda da yayınlandıaslında kötü bir şey değil ama herkes 25 kontör karşılığında olduğunu bilseydi isteyen yapardı böylelikle sorun olmazdı. Ama herkes bedavadan olduğunu sandı ve katıldı. Sorun ışte burda çıkıyor. Yani herkes tatlı bir süpriz yaşadı
hahaban 3 4 kişi çekmişti ama ilk çıktığı gün kotrol etmiştim kontorlu olduğu yazıyodu kayıt olan da önkayıt yaptırıyo 14 şubatta 25 kontorun gitceğini biliyodum bir çok arkadşaımı bu sazanlıktan kurtardım ama inanın her 3kişiden 2 si bu kampanyayı yapmıştır turkcell büyük vurgun yaptı hayırlı olsun
--------------- Ekleme ---------------
...... Sana katılmıyorum uaşğum çıktığı gün hatta forumda da yayınlandı) bakabilrisin foruma
Bende vurgun yedim.Aslında 25 kontörle 10dk.sı bir kontörden 250 dakikam vardı.şimdi yerine gelen 1000 kontörde ise dakikasına bir kontör içiyor.Tabi bu hesapla daha yararlı gibi görünüyor ama,faydasını çıkarabilmem için 4 saatten fazla konuşmam lazım...4 saaten fazla kiminle,nası konuşacaksın ki gece yarısına kadar...Bilsem yapmazdım...
Kampanyanın mantığına ve şekline göre sevgilinle konuşman gerekiyor ama zaten bir insan niye böyle özel bir günde sevgilisiyle görüşmek varken telefonla konuşsun ki
turkcell en fazla konuşma fırsatı verir . sizi buluşturma imkanı yok
bende baş vurdum
ama sonra köntürüm gittiği için iptal ettim
hem 25 köntürüm geldi
hemde 1000 köntür geldi
çok tşk ederim türkcellim
Hay ağzını seveyim.Ne de güzel cevap vermişsin..!
Kampanyanın maksadı o olsa da 5 saat telefonda konuşma da aşık usandırır...Ondan sonra reklama döneriz.Şöyleki:
-Napıyosun aşkım?
-HİİÇ...Sen napıyosun aşkım?
-HİİİÇ...
Ağzını yüzünü dağıtcan bunların..!
Ben mi yanlış anladım yoksa turkcell kontorlerimi geri aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?