~Sevgili Maxicep Üyeleri~(üye olan girsin)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
~Sevgili Maxicep Üyeleri~(üye olan girsin)
Merhaba arkadaşlar, sizden hem kendi adına hemde üyeler- yönticiler adınaa bir ricam var;
Sitemizi çok seviyorum, bi okadarda onun üyelerini.Ancak son zamanlarda bişey fark ettim, internette yaptığım araştırmalara göre, diğer "insanlar"şunları söylemişler(Ben yapmamanız gerekenleri söylüyorum);
Sadece paylaşmak için bişey paylaşmayın,

Marka fanlıgı yapmayın her cihaz kendisine has dimi?

Bir haberi direk "copy paste" yapmayın, yorumlayın, bize öğretin(Diğer forumlarda, haberimizi çalıyorlar diyorlar)

Yöntici sayimiz çok az, bazı gereksiz konular gözden kaçabiliyor,bu sayinin artmasini bekliyorum

Sırf eğlence için bir konuyu hortlatmayın, gerekli bir nedeniniz varsa ancak öyle yapın

maxicepe- insanlar sadece uygulama indirmek için girmesin oyunu, uygulamayi deneyin görüşlerinizi yazın fikir sahibi olalım

Benden, bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir,

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Kit Kat

Kit Kat

Üye
maxicepi sanki bir appstore ye dönüştürmüşüz - Derken Dosyalar kısmını söylemek istediyseniz hiç katılmıyorum çok harika bi uygulama olmuş. Ama diğerlerine katılıyorum.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
O, görüş bazı insanların görüşü, biz açıklamamizi yapalım deneyelim, ekleyelim .Olduğu gibi koymayalım demek istedim :):):):):)

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Ne demek istediğin değil orda yazana göre cevap verdim sana , görüşümü paylaştım :)

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
:)

Üst Alt