Sevgili bayan üyelerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili bayan üyelerimiz
Bayanlar bölümünde kendinizce eksik gördüğünüz olmasını isteğiniz bir şey varsa buraya yazabilirsiniz. Sizin görüşlerinizi dikkate alarak birşeyler yapmak istiyorum ve bana yardım edebilirmisiniz bu konuda

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
ben bir bayan deılım ama bu konuda bı erkek olarak yazmamda sakınca yok sanırım
bence bayanlar ıcın bır sağlık köşesi açılmalı cunku bayanlar sağlık konusunda çok hassalar ama bayanlara özel acılmalı

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Zaten sağlık kategorimiz mevcud bunun için yeni kategori açmaya gerek yok

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
iyi ama mevcud sağlık köşesi genele açık yani erkeklere de.
düşünsenize bir genç bayan üyenin sağlık hakkında sorunları var mesela özel günler geçiriyor ve bunu sormak ıstıyor.
sen olsan sorabılır mısın cekınmeden?
soramazsın çünkü herkes gorebılır ve özellıkle erkekler. erkeklerımız tabı kı de sapık degıller ama kız utanır sormaya uye sayısı 1.000.000 a kosuyor maxi cep ' in pekı bu kosan uyelerın ıcınde acaba boyle bır sorun yasayan ama bu durumdan ötürü sağlık köşesine istediğini yazamayan kaç kız vardır? bence bayagı vardır ve bu sıteyı aılesı gıbı goren bayan arkadaslar var ve bence onlara yardım edılmelı hatta acılacak olan bayan sağlık özel köşesi admınler dahıl tüm erkeklere yasaklanmalıdır ama şöyle bir sorunda cıkabılır: bir insanın rumuzu bayan diye kendısı bayan mıdır ? orası da sanırım suna bakar: kimse de kadınlar özel gunlerınde ne yasıormus bı ogreneyım dıye sapıkca bır dusunceyle kadın rumuzuyla gırıp o bölümü gezmez dıye dusunuorum hele de tandııgım kadarıyla maxicep üyeleri

Sidretül Münteha

Üye
Çok Güzel Açıklamıssın İsa Bravo :)

Ben Yardım Ederim Burcu :)

Maxicepde Kaç Kız Var Acaba Aktif Olan Hep.

Dayanışma Konusu Olsa Bayanlara Özel :)

Beyler Kendınlerını Ve Kendı Cınsten Olanlarıı Savunurlarda :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
*Yemek Tarifleri Bölümü içine Yöresel Yemekler Alt Bölümü.....
*Çocuk bölümü içinde Eğitimi,Beslenmesi,Psikolojisi vb....(Bence önemli bir bölüm olur)
*El Becerileri Dekorasyon Bölümü....
*Birde bir Röportaj bölümü olsa fena olmaz....Kadınların güzel sorular hazırlayabileceklerini düşünüyorum; her hafta bir üyemizle röportaj yapar....

Ozan

Ozan

Admin
Bayanlar için ayrı bir sağlık bölümüne gerek oldugunu düşünmüyorum o derece, tamam çok güzel bir nokta ancak sitemizde sağlık köşesi zaten var ve insanların kadın erkek farketmeden saglık sorunları ve soruları ortak .. Yani çok çok az bir fark vardır kadın ile erkeğin özel sğlık durumunun oldugu onlar içinde yeni bir bölüm açarak, saglık köşesini bayan-erkek olarak bölmek dezavantaj olur

kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Moda haberlerimiz biraz daha güncel olsa, yeni haberleri maxicep sayfasını açtığımızda görsek oldukça memnun olurum.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bakın aşkımın yorumunu ciddiye alın:) Burcu hanım moda haberlerine ilgi gösterirmisiniz? :ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bayanlar için ayrı bir sağlık bölümüne gerek oldugunu düşünmüyorum o derece, tamam çok güzel bir nokta ancak sitemizde sağlık köşesi zaten var ve insanların kadın erkek farketmeden saglık sorunları ve soruları ortak .. Yani çok çok az bir fark vardır kadın ile erkeğin özel sğlık durumunun oldugu onlar içinde yeni bir bölüm açarak, saglık köşesini bayan-erkek olarak bölmek dezavantaj olur
katılıyorum

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Bakın aşkımın yorumunu ciddiye alın:) Burcu hanım moda haberlerine ilgi gösterirmisiniz? :ehe
Bütün önerileri ciddiye alıyorum.Yapabildiklerimi yapıcam.Yapamadıklarımı farklı yöntemler bulup hayata geçirmeye çalışırım.Ama moda biliyorsunuz vitrinden takip edilir.Bugün cevahire gittim çok güzel şeyler vardı.Ama fotoğraf makinam yok. :( Bu paza doğum günümde fotoğraf makinası hediye gelirse o zaman vitrinlerden yepyeni kreasyonları size göstericem.Gelmezse de cep telefonumla çekerim demokrasilerde çağre tükenmez :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt