sevdin mi böyle seveceksin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
sevdin mi böyle seveceksin.
geçenlerde çalıştığım fabrikaya 70-80 yaşlarında ihtiyar bir amca geldi.
bir isim söyledi. burada çalışıyormuş onunla görüşebilirmiyim dedi. düşündüm bizim burda öyle bir çalışan yok amca, seni buraya kim gönderdi dedim. burda çalışıyormuş buraya yolladılar beni dedi.
belki yeni giren bir bayan eleman vardırda ben bilmiyorumdur diyerek ihtiyar amcayı sekreterin yanına götürdüm.

daha kapıdan girer girmez sekreter -amca yine mi geldin sen? eşin yok burda. gelme artık buraya dedi.

şaşırdım kaldım. yaşlı amca boynunu büktü ve arkasını dönüp ayağındaki eski delik siyah köy ayakkabıları ile topallaya toplallaya gitti. tabi ben olanlara bir anlam verememiştim. yaşlı amca biraz uzaklaşınca sekretere dönüp kim o giden kişi tanıyormusunuz dedim.

evet tanıyoruz. her sene buraya gelir, eşini sorar ve sonra yine gider dedi. eşi nerdeymiş dedim. ölmüş dedi sekreter.
o adam yıllar önce ölmüş olan eşini arıyormuş, yılda birkez ısrarla yine buraya uğrar sorar gider dedi.

adam yıllar önce ölen eşini unutamamış onu arıyor biz 3 günde bir sevgili değiştiriyoruz.

not: alıntı - çalıntı değil, kısa bir süre önce yaşadığım gerçek bir olaydır....

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
:agla Abicim inan bunu senden ilk duyduğumda ağlayacaktım bu sefer cidden ağlayacağım :(
Sevgmenin değerini gerçekten de bilmiyoruz :(

halbu ki 2 günlük dünya ne gerek var ki gereksiz sorunlara. Ama kaybedince çıkıyor acısı her şeyin :(

jöly

Üye
sevginin değerini maalesef elimizdekini kaybedince anlıyoruz...çok etkilendim teşekkürler piri.reis...:agla

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Teşekkürler Kardeş..

Sevdiğimiz Bir İnsanı Kaybetmek Elbette ki Acı Verici..

Fakat Sevdiğinin Öldüğünü Kabullenmemek Başka Bir Şey..
Sevdiğinin Öldüğünü Bilmeyip de Her Yerde Onu Aramak Başka Bir Şey..

Eşinin Mezarı Yok muymuş ?? Öldüğünü Görmemiş mi Bu Adam ??

Geriye Bir İhtimal Kalıyor...
Sevdiğini Kaybetmenin Verdiği Üzüntüyle Depresyona Giriyor..
Sonra da Yavaş Yavaş Aklını Yitiriyor ve Kendini Eşi Hâlâ Sağmış Gibi İnandırıyor..
Ve Her Yıl Gelip Eşini Soruyor..

Çok Zor Bir Durum Allah Sabır Versin.. :(

Pure Life

Pure Life

Üye
Eskidenmiş gerçek sevgi, yok artık kimse kimsenin arkadasından bıle aglamıyor ki delirip yollara düşsün. Sahte olmuş insan oglunun kalbi sevmekden bile habersiz.O kadar pas tutmuşuzki! Herşeyi bir gecelik aşkın içine sıgmış ki aşk bir ömürlükken... Kendine çapkın diyen bay ve bayan kalpsizler okusun bunu aptalça gelip güler geçerler mutlaka ama eşini arayan o amcadan daha zavallı olduklarını göremezler bir türlü....

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Zamane sevgileri bacak arasına sıkıştırılmıştır. Bu tür sevgileri bulmak bu zamanda imkansız.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Amcanın hafızada sorun var sanırım. :)

Pure Life

Pure Life

Üye
sorun hafıza degil savunma mekanızması ders baslıor gelince anlatırım ;)

--------------- Ekleme ---------------

YADSIMA (İnkar-Denial)

Benlik için tehlikeli olarak algılanan ve bunaltı doğurabilecek bir gerçeği yok saymak, görmemek değişik derecelerde oldukça yaygın olarak kullanılan bir ilkel savunma biçimidir. Birçok özürlerimizi, utanç ya da suçluluk doğuran eski deneyimlerimizi bilinç altına itmekle kalmayız, bunları hiç yaşanmamış gibi de algılayabiliriz.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
geçenlerde çalıştığım fabrikaya 70-80 yaşlarında ihtiyar bir amca geldi.
bir isim söyledi. burada çalışıyormuş onunla görüşebilirmiyim dedi. düşündüm bizim burda öyle bir çalışan yok amca, seni buraya kim gönderdi dedim. burda çalışıyormuş buraya yolladılar beni dedi.
belki yeni giren bir bayan eleman vardırda ben bilmiyorumdur diyerek ihtiyar amcayı sekreterin yanına götürdüm.

daha kapıdan girer girmez sekreter -amca yine mi geldin sen? eşin yok burda. gelme artık buraya dedi.

şaşırdım kaldım. yaşlı amca boynunu büktü ve arkasını dönüp ayağındaki eski delik siyah köy ayakkabıları ile topallaya toplallaya gitti. tabi ben olanlara bir anlam verememiştim. yaşlı amca biraz uzaklaşınca sekretere dönüp kim o giden kişi tanıyormusunuz dedim.

evet tanıyoruz. her sene buraya gelir, eşini sorar ve sonra yine gider dedi. eşi nerdeymiş dedim. ölmüş dedi sekreter.
o adam yıllar önce ölmüş olan eşini arıyormuş, yılda birkez ısrarla yine buraya uğrar sorar gider dedi.

adam yıllar önce ölen eşini unutamamış onu arıyor biz 3 günde bir sevgili değiştiriyoruz.

not: alıntı - çalıntı değil, kısa bir süre önce yaşadığım gerçek bir olaydır....

Aşk bu olsa gerek ama,

Sen evli değilmisin öyle sevgili flan yenge görmesin:islik

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Zamane sevgileri bacak arasına sıkıştırılmıştır. Bu tür sevgileri bulmak bu zamanda imkansız.
Bence başka açıklaması yok!!! Gerçi zamane kızların çoğunluğu bacak arasına meraklı erkekler istediği için böyle oluyor. Ne demişler arz-talep dengesi/ilişkisi.

Pure Life

Pure Life

Üye
Bence başka açıklaması yok!!! Gerçi zamane kızların çoğunluğu bacak arasına meraklı erkekler istediği için böyle oluyor. Ne demişler arz-talep dengesi/ilişkisi.
ben çevremde bir kız bıle tanımıyorum boyle birini isteyen bence yanılıyorsun yada etrafında o tür kızlar dolu herkesi öyle sanıyorsun:nono:

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
Aşk bu olsa gerek ama,

Sen evli değilmisin öyle sevgili flan yenge görmesin:islik

evliyim.
evli olunca insan bir başka duygulanıyor.

arkadaşlar konu kız-erkek tartışması olacaksa, konunun silinmesini talep edeceğim.

Pure Life

Pure Life

Üye
erkek kadın tartışmasını ben başlatmadım hemcinslerimin bu şekilde anılması hoşuma gitmez herkesin bir annesi kız kardeşı var bunu belirtmek isterım bu şekilde devam edecekse bence kitlensin ama silinmesin çünkü yazı gercekden ibret verici

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu kadar duygusal bir olaya denilecek tek şey herkes böyle sevse olur bence :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Dj Airmax™;1179500' Alıntı:
ben çevremde bir kız bıle tanımıyorum boyle birini isteyen bence yanılıyorsun yada etrafında o tür kızlar dolu herkesi öyle sanıyorsun:nono:
İllaki diliyle istiyorum diyecek değil elbet. Netekim yaşım 28 birçok ortamlardan gelip geçtik. Bu yazdıklarım tecrübeyle sabittir. Ayrıca istinai durumlar olabilir. Bu bir önceki yazdığım mesajdanda anlaşılmakta. Ve klişe sözle bu mesajı tamamlayayım: "İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ"

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İstisnalarla kaideyi doğru seçmek doğru belirlemek lazım. Hangi tür insanlarla zaman geçirirseniz, çoğunluğu o zannedersiniz, sosyolog değilseniz... Benim çevremdeki ilişkiler "bacak arası" diye amiyane bir şekilde tasvir ettiğiniz üzere cinsellik temelli olarak gitmiyor. Çok güzel duygular görüyorum, burkulan yürekler, kavuşmanın güzelliği içinde uçusan kumrular görüyorum ben.
Diğer türlüsü de var da... Onlar bana uzak olsun :)

Konuya gelince, insanın yüreğini burkuyor gerçekten de... Otogargara'a buna çok benzeyen bir skeç vardı... Sevmek... Ölene kadar seveceğine inanarak sevmek... Ve ölene kadar da sevmek...
Tıpkı 29 aydır yaşadığım gibi, ve senelerce yaşayacağıma inandığım gibi...

En büyük duamdır ki sevdiğimden ayrı ölüm yaşatmasın Yaradan bana...

> CeDRiC <

> CeDRiC <

Üye
böyle psikolojik bi hastalık ta vardı sanıyorum

c3r3n

c3r3n

Üye
İşte gerçek sevgi bu ve bunun gibileri...
Bunu bu zaman veya şu zaman diye eleştirmek yanlış bi anlamda.Çünkü kişi kendi belirliyor yaşamak istediği aşkı.Allah herkese gönlünden geçirdiği gibi aşk nasip etsin

jöly

Üye
İşte gerçek sevgi bu ve bunun gibileri...
Bunu bu zaman veya şu zaman diye eleştirmek yanlış bi anlamda.Çünkü kişi kendi belirliyor yaşamak istediği aşkı.Allah herkese gönlünden geçirdiği gibi aşk nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnn...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt