Sevdiğiniz Terk Ederse

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Sevdiğiniz Terk Ederse
Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak.Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu farkedeceksiniz.Sokağa fırlayacaksınız sokaklarda dar gelecek...

Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi..

Ne denizin mavisi açacak içinizi,ne de pırıl pırıl gökyüzü....

"Önemli olan sağlık"

"Yaşamak güzel"

"Boşver her şey unutulur"

Siz hiçbirini duymayacaksınız.Gözyaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz.Ondan ölmesini isteyecek kadar çok nefret edecek,az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz.

Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz."Ölüme çağre bulundu" yada "Yarın kıyamet kopacakmış" deseler başınızı kaldırıp "Ne dedin?" diye sormayacaksınız.

Yalnız kalmak isteyeceksiniz.Geçmişi düşünmeyeceksiniz.Neredeyse dakika dakika ama kötüleri atlayarak!

Onunla geçtiğiniz yerlerden geçmek isteyeceksiniz,gittiğiniz yerlere gitmek..

Hiçbir şey oyalayamayacak sizi,ilaçlara sığınacaksınız.Birkaç saat kafanızı bulandıran aslında onu unutturmayan. Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...

Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek....Boğazınız düğümlenecek,dinleyemeyeceksiniz,ölmek isteyip ölemeyeceksiniz.Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz, aramayacağını bile bile..Telefonunuz Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek.Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla..

Yüreğiniz burkulacak,canınız yanacak..Yaşadığınız şehri terk etmek isteyceksiniz.Ama bir umut onunla bir gün, bir yerde karşılaşma umudu..İşte bu umut sizi gitmekten alıkoyacak..Gelgitler içinde kalacaksınız tabii bunada YAŞAMAK DENİRSE

irun

irun

Üye
güzel bi yazı. daha öncede başka bi forumda okumuştum. ama tekrar okumakta güzel. sağol

mAd_girL

mAd_girL

Üye
terkedip giden biri için degmeyecegini sonradan anlıycaz ama..

hoş bi yazıymış

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
allah kimseye yaşatmasın ama doğanın kanunu böyle..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Seni terkeden ZATEN seni sevmemiştir...

Unutan seni zzten Sevmemiştir...

O yüzden Ağlamaya DEĞMEZ Arkadaşlar...

DEĞMEZZ...

BUNU ANLAMAMIŞ OLANLARA DİYORUM DEĞMEZ...

ouSahin

ouSahin

Üye
sevdigim beni terketdiginde ben intihar ediyodum ama snr bi boş insan yüzünden neden ölim dedim ve etmedim daha da öle bişe olmaz kızlara fazla sevgi ii gelmio gerçekten

yazın çok güzel bu arada dogru bi anlatım

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
ben 1 ay kendime gelemedimm

kikaksk

kikaksk

Üye
vururum onu kendimide...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
emegine saglık kesinlikle kafama takmam eee tabi birazda irade meselesi unutmak için herşeyi yaparım unuturmda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...