Oğuzhan Üye freedoooom ----------Eklendi @ 20:42:35 ---------- Yazıldı @ 20:42:20 ---------- burası sparta!
'Lorelai Üye Yanlış Konuya yazdım bu yazacağımı +Yemin ederim zorla tecavüz etti bana. Elma şekeri ile kandırdı beni. Zorla.. -Yıkıl karşımdan sefil kadın
Yanlış Konuya yazdım bu yazacağımı +Yemin ederim zorla tecavüz etti bana. Elma şekeri ile kandırdı beni. Zorla.. -Yıkıl karşımdan sefil kadın
Furkan Emekli Üye Fikirler kurşun işlemez ( V For Vendetta ) Bu ülkede onu yargılayacak mahkeme yok ( V For Vendetta )
everest22 Üye Hkn's' Alıntı: Forrest Gump Annem daima söylerdi, "Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin." Genişletmek için tıkla ... <<< Al Pachino : Zaferden söz eden kim hayatta kalabilme çabasi hepsi En sevdiğim Repliklerdendir . Adam : Herkezin İnandiği Bir şey Vardir Bu Ami.. Kodumun hayatinda , Benimkide Sensin ne yapayim ? - - - Eklendi - - - Kaybedenler kulübü -Geçen cumaya gittim - Ne zaman ? -Sali Ben hep Salilari giderim.Daha sakin olur
Hkn's' Alıntı: Forrest Gump Annem daima söylerdi, "Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin." Genişletmek için tıkla ... <<< Al Pachino : Zaferden söz eden kim hayatta kalabilme çabasi hepsi En sevdiğim Repliklerdendir . Adam : Herkezin İnandiği Bir şey Vardir Bu Ami.. Kodumun hayatinda , Benimkide Sensin ne yapayim ? - - - Eklendi - - - Kaybedenler kulübü -Geçen cumaya gittim - Ne zaman ? -Sali Ben hep Salilari giderim.Daha sakin olur
vapur dumanı Üye -sezgin! yeni bir şampuan çıkmış diyorlar. -nasılmış, reis bey? -kıçına sürüyormuşsun ordakileri döküp kafanda çıkarıyormuş.kıvırcık mıvırcık idare edecen artık! -ilahi, reis bey... Vizontele candır!!
-sezgin! yeni bir şampuan çıkmış diyorlar. -nasılmış, reis bey? -kıçına sürüyormuşsun ordakileri döküp kafanda çıkarıyormuş.kıvırcık mıvırcık idare edecen artık! -ilahi, reis bey... Vizontele candır!!