Sevdiğini söylemek . . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
pazartesi resmen boş kaleye doğru gidiyorum kalenin önünde aşırtma atıp dışarı atıyorum . Fırsat ancak böyle tepilir.daha da öyle bir fırsat geçmez elime sanaldan söylemeyi de düşünmüyor değilim açıkçası

- - - Eklendi - - -

kızla azıcık bi muhabbetim olsa cesaret ederdim yüz yüze zor beyler valla 2 hafta içinde ya sanaldan yada arkadaşına soyle diyip bildircem sevdiğimi yoksa kız elden giderse söyleme şansım da olmayacak ömür boyu pişmanlık ama hll senin dediğinde olabilir yüz yüze söylersem sevdiğinden yüz bulamayıp dönebilir de offf çok kararsızım

hlldll

hlldll

Üye
Karar senın kararın ama bız bısey bılıosak yasadıgımızdandır unutma !

Legendary.

Legendary.

Üye
Karar senın kararın ama bız bısey bılıosak yasadıgımızdandır unutma !

+1 Eğer karşısına çıkarsan vaybe helal olsun çıkabildi karşıma der,belkide senden hoşlanıyordur bişeyler olur bilemezsin.Sanaldan söylesen karşıma çıkmaya cesareti yok korkağın teki bile diyebilir sana kalmış dostum :oke:

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
çok haklısınız biliyorum ama kaptırıcam diye ve söyleyemediğim için ömür boyu çekeceğim pişmanlıktan korkuyorum.bunun arkadaşıyla iyice konuşmam lazım oğlanın haberi var mi filan diye ama söylemeyecek biliyorum.haklısınız belki söyledikten sonra vay be cesaretli imiş diyecek belki de benden hoşlanacak.sizce Bunun arkadaşına ne gibi sorular sorayım ki oğlanın bilip bilmedigini öğreneyim

Legendary.

Legendary.

Üye
Bunun arkadaşını çek kenara anlat bu kadar çok seviyorum felan herşeyi ama fursat kolluyorum vs vs. %90 sevdiğine yetiştirir söylediklerini :)

spy ghost

spy ghost

Üye
ayrılınca iş at o zaman :ehe

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
sevdıgı varsa soyleme bastan kaybedersın... ayrılınca yakınlas

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşıyla konuştum da bana olmayacak duaya amin demişsin bağlanmadan iyice vazgeç diyor yüzüne söylesem de hiç bir şey değişmeyecek o yüzden kıza söylicem o söylesin sevdiğimi ne dediğini de bana söyleyecek olmaz vazgeç diyor arkadaşı o yüzden ona söyleticem sizce doğru mu büyük ihtimal ona söyletirim olmayacak belli unutucam da nasıl unutucam :( :(

- - - Eklendi - - -

hepiniz de haklısınız hala karar veremedim ya bir an önce karar verip derslere odaklanmam lazım

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşı söylemiş ve kız şaşırmış tahmin ediyordum demiş arkadaşı sevdiği var olmaz diyor bitti gitti kız şimdi ben sınavı nasıl düşüneyim

Legendary.

Legendary.

Üye
Bende aynı durumdayım.aldım karşıma dedim sadece üzgünüm dedi ve gitti. Dönüp arkasına baktı ben perişandım bitmiştim resmen o da üzüldü ama... :( Olmuyor be kardeşim aradan 3 ay geçti nerdeyse ama unutamıyor insan sürekli aklımda benim de mesela unuturum dedim başkaları girer hayatıma ama giren de unutturmadı sürekli onu düşünüyorum ama elden ne gelir?

metin123455

Üye
hayat zor arkadaşlar bu dünyada erkeğin en zayıf noktası sevdiği kızdır bende seviyorum hala ama affedemiyorum :(

spy ghost

spy ghost

Üye
Yakınlaşıp karar vermen en iyisi olabilir çünkü kıza senin vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen kabul etmek zorunda kalacaktır ama gidip direkt teklif edersen tek bir hayır ile silip atabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt