Sevdiğini söylemek . . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Sevdiğini söylemek . . .
bilen bilir hoşlandığım kız vardı sevdiği varmış ama ben yinede söylemeye karar verdim. Okullar kapandı Söyleyemedim de . Arkadaşına söylicem o söyleyecek hoşlandığımı .sizce böyle mi yapayım yoksa face den kendim mi söyleyeyim.yüz yüze şöyle demeyin olmuyor. Kazanacağım bir şey yok kaybedeceğim de bir şey yok. Söyleyip kurtulucam

codblackops2

codblackops2

Üye
madem kaybedeceğin birşey yok direk yüzüne soyle derim, tamam zor biliyorum ama aşman lazım :) arkadaş işini katma bence olaya

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
hayatta olmaz yüz yüze hiç söylemeyin bile :) sevdiği varmış zaten olmasa yüzüne söylerdim. Kazanamıcam nasılsa benim olmayacak arkadaşına soyliyim söylesin ya

- - - Eklendi - - -

yüz yüze şöyle diyorsanız da 2 hafta tatil de ben sabredemem üstelik sınav var bide sınavdan sonra söylesem desem iyice kalacak

codblackops2

codblackops2

Üye
haaa sevdiği varsa başka o zaman :D o zaman sen şimdilik unut baktın kız sevdiğinden soğuyor hemen yaklaş yanına :naughty: sevdiği varsa biraz zor elde edersin kızı :hmmm

- - - Eklendi - - -

pek birşey öneremiyorum . Benden daha tecrübeli arkadaşları konuya davet ediyorum :)

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
2 senedir unutuyorum zaten ya iş iyice açıldı artık :) sevdiği olmasa okulda söyleyecektim ortamda hazırdı . şuan da arkadaşı haber bekliyor şöyle dersem yarın dersane de söyleyecek :) sadece sevdiğimi bilsin zaten benim olmaz bu gidişle ama bi cesaret edip kendim face den yazasımda var :)

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye

kızın sevdiği varmış işte derdin ne rahatsız etme

- - - Eklendi - - -

senin sevdiğini öğrenince nolucak sevdiğini mi unutacak :oke:

Samet.25

Söleme Bosver Ayrılınca Sölersin Erkek Adama Yakısmaz

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
unutsun unutmasın o benim problemim değil ben sadece içimde kalacağına sevdiğimi söyleyeceğim bu kadar. Çıkmıyorlar ki sadece birinden hoşlanıyormuş arkadaşıda söyleniyor kim olduğunu

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
unutsun unutmasın o benim problemim değil ben sadece içimde kalacağına sevdiğimi söyleyeceğim bu kadar. Çıkmıyorlar ki sadece birinden hoşlanıyormuş arkadaşıda söyleniyor kim olduğunu

illa çıkmaları mı lazım hocam sonuçta seni değil başkasını seviyormuş

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
benim belki de şuana kadar beğendiğim hoşlandığım ençok istediğim kız.sevdiği olmasaydı şu ana kadar çoktan söylemiştim ama ışte Olmadi . Sevdiği var deyince arkadaşı kendimi bomboş hissettim bide üstüne deneme sınavı vardı 24 net caktım geldim. Ama hala içimdeki sevgisi bitmedi .hala gördükçe konuşamıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum.

- - - Eklendi - - -

değil biliyorum hayır cevabını da biliyorum ama soylemem lazım yani sonradan söylemedim diye ömür boyu kendimle hesaplaşacağıma ben söyledim yok dedi derim hiç değilse 2 yada 3 hafta çekerim acısını öbür türlü daha çok koyar. Kendi ağzınla diyorsun sevdiğini unutup sana mi gelecek diye biliyorum gelmeyeceğini ama ben söylemek istiyorum

hlldll

hlldll

Üye
Bak eger yuzyuze yapmıcaksan bu ısı baska turlu dusunme bıle olay su gıdıp kıza sevdıgını soylursun bayagı bı suredır ama sonrada basıp gıdıyorsun kız obur cocuktan umıdı keserse sende o kız hadı hayırlısı bol sans

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
2 hafta çatlarim ben nasıl dayanıcam face den yazmayı da düşünüyorum.üstelik nasıl konusucam karşısında 2 kelime edemiyorum doğru düzgün

Legendary.

Legendary.

Üye
Bende kötü atlattım böyle bi olayı.Neyse yeni toparlanıyorum zaten..

Yüzüne söylemek daha iyi olur "Bence".

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
geçen çok büyük hata ettim söylemedim bu hafta pazartesi kimse yo1k okulda dersin başlamasına yarım saat var buda geldi yanıma oturdu tam 10dakika yanyana oturduk muhabbet sadece günaydın günaydın. Orda soylemedim hala içimde acısı var . Ne konuştum nede sevdiğimi söyledim ışte bende böyle biriyim yüz yüze hayatta söyleyemem ben

hlldll

hlldll

Üye
Bak benı dınle dostum ılk defa gordugum bısey degıl bu benım arkadaslarımın cogu yuzyuze konusamadıkları ıcın kaybettı cunku kızlar ceseratlı erkegı sever gozleerının ıcıne bakan erkeklerı

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
ya 2 hafta içinde veya ben söyleyene kadar sevgilisi olursa hiç söyleyemem o daha çok koyar bana benim korkum o şimdi

hlldll

hlldll

Üye
O zaman kızla rast gelmeye bak yada bı randevu falan ayarla hıc beklemeden

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
o iş olmaz :) kızla muhabbetim yok hiç üstelik o okulun yanında oturuyor ben avcılardan gidiyorum 2 side olmaz ışte :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Sanaldan söyleme,cesaretini topla karşısına çık.Ben 1 saat bekledim evinin önünde çıkması için :)

hlldll

hlldll

Üye
Yapılır valla yururum ben cevabı hayır olsa bıle zamanımı onun ıcın harcarım yanı sevmek boyle bısey ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt