CABBAR Üye spy ghost' Alıntı: kızlar kalın kafalıdır , o kadar ima edersin anlamazlar sinir bozarlar , onların seviyormusun diyenlerinden çok az kaldı bir tanesini tanıyorum Genişletmek için tıkla ... Bi tane de ben tanıyorum
spy ghost' Alıntı: kızlar kalın kafalıdır , o kadar ima edersin anlamazlar sinir bozarlar , onların seviyormusun diyenlerinden çok az kaldı bir tanesini tanıyorum Genişletmek için tıkla ... Bi tane de ben tanıyorum
spy ghost Üye rabbace' Alıntı: Bi tane de ben tanıyorum Genişletmek için tıkla ... sana sordu yani seviyormusun diye
rabbace' Alıntı: Bi tane de ben tanıyorum Genişletmek için tıkla ... sana sordu yani seviyormusun diye
spy ghost Üye hacker97' Alıntı: haha herkezın derdi var Genişletmek için tıkla ... oo burda yazılanlar daha hiç birşey
hacker97' Alıntı: haha herkezın derdi var Genişletmek için tıkla ... oo burda yazılanlar daha hiç birşey
yavuzkaraca Üye sen burda hala yorumları okuyacağına ve yorumlar yapacağına şimdiye kadar gidip kıza sevdiğini söylemiştin .bu derdinde bitmişti
sen burda hala yorumları okuyacağına ve yorumlar yapacağına şimdiye kadar gidip kıza sevdiğini söylemiştin .bu derdinde bitmişti
BerivanAkagunduz Üye Konu Sahibi yavuzkaraca' Alıntı: sen burda hala yorumları okuyacağına ve yorumlar yapacağına şimdiye kadar gidip kıza sevdiğini söylemiştin .bu derdinde bitmişti Genişletmek için tıkla ... Malesef kız şehir dışında telefonu yanında değil ancak buradan ıstanbula gidersem ayrı - - - Eklendi - - - spy ghost' Alıntı: oo burda yazılanlar daha hiç birşey Genişletmek için tıkla ... Harbiden herkezde bi mutsuzluk gidiyo yinede her halimize şükürler olsun demi
yavuzkaraca' Alıntı: sen burda hala yorumları okuyacağına ve yorumlar yapacağına şimdiye kadar gidip kıza sevdiğini söylemiştin .bu derdinde bitmişti Genişletmek için tıkla ... Malesef kız şehir dışında telefonu yanında değil ancak buradan ıstanbula gidersem ayrı - - - Eklendi - - - spy ghost' Alıntı: oo burda yazılanlar daha hiç birşey Genişletmek için tıkla ... Harbiden herkezde bi mutsuzluk gidiyo yinede her halimize şükürler olsun demi
yavuzkaraca Üye o zaman şimdilik dert etme sevdiğini söyleme işini.nede olsa her halükarda onunla iletişime geçmen imkansız
o zaman şimdilik dert etme sevdiğini söyleme işini.nede olsa her halükarda onunla iletişime geçmen imkansız
CABBAR Üye hacker97' Alıntı: Malesef kız şehir dışında telefonu yanında değil ancak buradan ıstanbula gidersem ayrı - - - Eklendi - - - Harbiden herkezde bi mutsuzluk gidiyo yinede her halimize şükürler olsun demi Genişletmek için tıkla ... Mutsuzluk ??? Yaşıyorsan ve sağlıklıysan niye mutsuz olasın ki?
hacker97' Alıntı: Malesef kız şehir dışında telefonu yanında değil ancak buradan ıstanbula gidersem ayrı - - - Eklendi - - - Harbiden herkezde bi mutsuzluk gidiyo yinede her halimize şükürler olsun demi Genişletmek için tıkla ... Mutsuzluk ??? Yaşıyorsan ve sağlıklıysan niye mutsuz olasın ki?
spy ghost Üye yavuzkaraca' Alıntı: sen burda hala yorumları okuyacağına ve yorumlar yapacağına şimdiye kadar gidip kıza sevdiğini söylemiştin .bu derdinde bitmişti Genişletmek için tıkla ... ayakta alkışlama seçeneği yok usta kusura bakma
yavuzkaraca' Alıntı: sen burda hala yorumları okuyacağına ve yorumlar yapacağına şimdiye kadar gidip kıza sevdiğini söylemiştin .bu derdinde bitmişti Genişletmek için tıkla ... ayakta alkışlama seçeneği yok usta kusura bakma
CABBAR Üye yavuzkaraca' Alıntı: sen burda hala yorumları okuyacağına ve yorumlar yapacağına şimdiye kadar gidip kıza sevdiğini söylemiştin .bu derdinde bitmişti Genişletmek için tıkla ... Acele etmemesini tembihledim ben ona onun için bekliyordur
yavuzkaraca' Alıntı: sen burda hala yorumları okuyacağına ve yorumlar yapacağına şimdiye kadar gidip kıza sevdiğini söylemiştin .bu derdinde bitmişti Genişletmek için tıkla ... Acele etmemesini tembihledim ben ona onun için bekliyordur
BerivanAkagunduz Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Mutsuzluk ??? Yaşıyorsan ve sağlıklıysan niye mutsuz olasın ki? Genişletmek için tıkla ... ALLAHa şükür ben mutsuz değilim mutsuz olanlara lafım
rabbace' Alıntı: Mutsuzluk ??? Yaşıyorsan ve sağlıklıysan niye mutsuz olasın ki? Genişletmek için tıkla ... ALLAHa şükür ben mutsuz değilim mutsuz olanlara lafım
BerivanAkagunduz Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Acele etmemesini tembihledim ben ona onun için bekliyordur Genişletmek için tıkla ... Rabbace ne derse o
rabbace' Alıntı: Acele etmemesini tembihledim ben ona onun için bekliyordur Genişletmek için tıkla ... Rabbace ne derse o