BerivanAkagunduz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sakın soyleme! Buyusu bozulur.Ben soyledim, hersey b.k oldu. Cok iyi arkadas olmustum. Ama sevdigimi soyleyince uzaklastı benden.
TamamFatos yardımını bekliyorum
Bende Kesinlikle Sevdiqini Soyleyen Erkekler Taraftari Deqilimm .. Ondan aSonra Ayrildiniz Mi Fena Laf Sokuyor Kizlar ..
Tecrube Konusuyor Burda Emin Ol ..
Ne Kadar Seversende .. Yinede Soyleme .. Sadece Hissettirr ..
Helal Olsun murat Tek Kelime İle..sen söyledikten sonra istediği kadar uzaklaşsın
yüreğinde kalacağına dilinde kalsın
gidersede gitsin
son pişmanlık fayda sağlamaz direk olarak söyle
sonradan geç kaldım diye hayıflanma
sen söyledikten sonra istediği kadar uzaklaşsın
yüreğinde kalacağına dilinde kalsın
gidersede gitsin
son pişmanlık fayda sağlamaz direk olarak söyle
sonradan geç kaldım diye hayıflanma
Tamam
Lakin Ya Kızda Seviyor İse.. Ya Kızda Bekliyor İse..
Herşey Olacağına Varır .. Git Ve Söyle Derim Görüşüyor musunuz peki Evet ise nasıl söyle birşeyler buluruz ?
- - - Eklendi - - -
Helal Olsun murat Tek Kelime İle..
Haklıısn Ne Demiş Peygamberimiz Seven Sevdiğine Sevdiğini Söylesin ..Sonradan çok pişman olan insanlar tanıdım keşke söyleseydim bilseydi o beni sevmesede sevdiğimi bilse ne olurdu gibi kendi kendini yeme olayları çok yaşanıyor günümüzde
Kardeş Arkadaşlık Kankalığa Gittiyse Boşa Uğraşma Derim Hani Fazlada Anlamam Ama Bu İşlerden Kızla Önce Biraz Mesajlaş Veya Otur Konuş İşte Zaten Kızın Sana Karşı Görüşlerini Anlarsın Veya Anlamaya Çalışırsın İşte Herneyse Sonrada Uygun Bi Zamanda ( Ben Gece Saatlerini Tavsiye Ederim ) Teklifini Yaparsın Ama Kabul Etmezse Ve Aynı Sınıftaysanız Gerçekten İşin Çok Zor Olur
Kardeş Dediğim Gibi Sen Önce Bi Kızın Sana Karşı Bakışını Duygularını Falan Öğren Kankalığa Falanda Hiç Girme Sonra Fatoş Arkadaşımızın Dediği Gibi Kardeşi Gibi Görür Seniama onu kaybetmekten korkuyorum ışte ya bir daha konuşmazsa ne yapıcam şimdi en azından konuşuyor
Peki Hiç Konuşuyon Mu Kızla Sms Falan Filan Atıyonuz Mu BirbirinizeYok kardeşim kanka falan değiliz sadece arkadaşlık var az samimiyiz
Ayıryettende Yaşça Senden Baya Büyüğüm Kardeşim Diye Hitap Etmezsen İyi OlurYok kardeşim kanka falan değiliz sadece arkadaşlık var az samimiyiz
Kardeş Dediğim Gibi Sen Önce Bi Kızın Sana Karşı Bakışını Duygularını Falan Öğren Kankalığa Falanda Hiç Girme Sonra Fatoş Arkadaşımızın Dediği Gibi Kardeşi Gibi Görür Seni
- - - Eklendi - - -
Peki Hiç Konuşuyon Mu Kızla Sms Falan Filan Atıyonuz Mu Birbirinize
Yok Önemli DeğilBaşta söyledim kızın bana karşı ne hissettiğini anlamıyorum bi iyi davranıyor iyi geçiniyoruz 3-5 gün sonra tersliyor mesaj falanda yok hiç bir erkekle mesajlasmıyor kanka olduğu falanda var annesiyle beraber kullanıyor telefonunu o yüzden mesaj işi yatar
- - - Eklendi - - -
telden giriyorum kusura bakma artık yasin gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?