Bildiğiniz yöntemleri paylasırsanız seviniim sevgili dostlar :)
zonewars77 Üye Konu Sahibi Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim? Bildiğiniz yöntemleri paylasırsanız seviniim sevgili dostlar
TheCower Üye Git yanına. Gel bisi konuşacaz de. Sonra de ki seni seviyorum ulan ya benimsin ya toprağan !
.Murat. Üye nihat1995' Alıntı: Git yanına. Gel bisi konuşacaz de. Sonra de ki seni seviyorum ulan ya benimsin ya toprağan ! Genişletmek için tıkla ... kız kabul etmezsede intihar etsin değilmi zonewars kendin ol kardeş doğallığı bırakma karşısında net ve akıcı konuş yeter
nihat1995' Alıntı: Git yanına. Gel bisi konuşacaz de. Sonra de ki seni seviyorum ulan ya benimsin ya toprağan ! Genişletmek için tıkla ... kız kabul etmezsede intihar etsin değilmi zonewars kendin ol kardeş doğallığı bırakma karşısında net ve akıcı konuş yeter
zonewars77 Üye Konu Sahibi nihat1995' Alıntı: Git yanına. Gel bisi konuşacaz de. Sonra de ki seni seviyorum ulan ya benimsin ya toprağan ! Genişletmek için tıkla ... 2012'de yaşıyoruz
nihat1995' Alıntı: Git yanına. Gel bisi konuşacaz de. Sonra de ki seni seviyorum ulan ya benimsin ya toprağan ! Genişletmek için tıkla ... 2012'de yaşıyoruz