sevdiğim biri var ama beni sevmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

galata-05

Üye
    Konu Sahibi
sevdiğim biri var ama beni sevmiyor
Sevdiğim biri kız var 8 yaşlarındaydık ikimizde köylüyüz bir iki sene sonra yurtdışına gitti köyümüzün örf adet başka yıllar sonra 17 sene sonra kız beni tanımadı ben tanıdım Facebook'da ekledim kız beni engelledi şimdi diyorum ki beni sevmeyen kızın beni sevmesi için ailesine akrabalarına laik biri olmam için ne yapmalıyım o kızla evlenmek istiyorum

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Daha dün ne yedeğimi hatırlamıyorum sen 17 sene sonra tanımadı diye dert ediyorsun,tanısaydı zaten yok artık koyun,keçi,tavuk sürüsü derdim.
Kız engelliyor ben evlincem diyorsun ne yedin ne içtin?
Yabancıyı görünce renkli olduğunu gördüğün için saçımın telinden ayak tırnağıma kadar değişmem gerekiyorsa değişirim diyorsun?
Sana şunu diyeyim dışarı çık yeni insanlar tanı tanış 1-2 haftada sevgilin olur o azmini klavye başında tüketme

Megandroid

Megandroid

Üye
Daha dün ne yedeğimi hatırlamıyorum sen 17 sene sonra tanımadı diye dert ediyorsun,tanısaydı zaten yok artık koyun,keçi,tavuk sürüsü derdim.
Kız engelliyor ben evlincem diyorsun ne yedin ne içtin?
Yabancıyı görünce renkli olduğunu gördüğün için saçımın telinden ayak tırnağıma kadar değişmem gerekiyorsa değişirim diyorsun?
Sana şunu diyeyim dışarı çık yeni insanlar tanı tanış 1-2 haftada sevgilin olur o azmini klavye başında tüketme

Katiliyorum. Ayrica insanlar surekli degisiyor. Bir insanin birak 9 yili bir yil onceki duygulari bile farkli. Onun kafa yapisi bile degismistir. Sen yoluna bak. Gelecegin parlaktir elbet. Dert etmeye gerek yok

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Katiliyorum. Ayrica insanlar surekli degisiyor. Bir insanin birak 9 yili bir yil onceki duygulari bile farkli. Onun kafa yapisi bile degismistir. Sen yoluna bak. Gelecegin parlaktir elbet. Dert etmeye gerek yok

Yabancıysa zaten ayak uydurması ve kafa yapıları aynı olmuyor