Kardeş Allah razı olsun geçen sene aynı sorun yaşamıştım internetim yoktu telefoncuya gidip 20 tl bayılmıştım ama bu kez sayende 20 tl cebimde kaldı tıkır tıkır çalışıyor yine emeğine eline sağlık Allaha emanet ol...
5130 tel almıştım alalı 1.buçuk sene oldu tel çoktü açılıyo nokıa yazısı geliyo ama ekran gelmiyo beyaz şekilde bekliyo 3 kez yazılım atıldı olumyor ne yapmam lazım acıl cvp
selam arkadaşlar. benim sorunum biraz daha farklı. w810 telefonumun sistemi çöktü sanırım. açılır gibi yapıyor beyaz ekran geliyor sonra kapanıp aynı şeyi tekrarlıyor. setool ile yapmayı denedim resimde anlatılanı recovery gerektiğini söylüyor program ne yapmam gerekiyor?
yapilandirma hatasi alan arkadaslar Customu da ekleyin yazilim atarken Custom fs deki dilleri menuye indiren yapilandirmadir.. bunu atlarsaniz tabiki yapilandirma hatasi alirsiniz.
Yaptim ekranda lutfen bekleyin yani Please Wait.. te kaliyorum diyenler de...
bir sure bekleyin eger telefon acilmazsa (bazen bu sure 10-15 dk ya uzamisti bende) Please Wait patchi denen bir patch var. Setool ile o patch i gomun canavar gibi acilir.