SetCPU hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
SetCPU hakkında.
Telefonumu root edip bu programı kurdum. Ondemand'a ayarlayıp 300 ila 1 ghz işlemci kullanımına ayarladım. Tuş kilidinde ve kullanılmıyorken 300 mhz de çalışıyor gerektiğinde yükseliyor. Gayet iyi oldu ama ilk defa kullanıyorum bu programı ve telefona zarar verir mi diye bir korkuya kapıldım. Telefonda herhangi bir donma ve yavaşlık yok. Ayrıca gece'den sabaha 10 saatte bataryanın sadece yüzde 2'si gitmiş. Gayet işe yarıyor. Sizce kullanmaya devam edeyim mi?

61semih

61semih

Üye
kendı fıkrımı soylemem gerekırse bu performans arttırıcı işlemler herzaman olmasada sısteme cıddı zararlar verebılıyor.ha sen gerektıgınde performans normale donsun onun dısında ıslemcı fazla calısıpta şarjımı boşa tuketmesın mantıgıyla bakmıssın fakat bunu telefon uretıcıerıde bılıyordu ıllakı.bır sakıncası olmasa onlar zaten bunu bızden daha profesyonelce yaparlardı veya guncelleme ıle bıze bunu sunarlardı.telefon 300mhz de calırken telefon ıcın hayatı degerı olan programları arkaplanda çalıstırmakta zorlanabılır ve donanımsal oldugu kadar yazılımsal hatalara da sonuc dogurabılır.taıkı ben fazla profesyonel bırısı degıldım fakat gorusum bu yonde

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
İhtiyacı olunca yükseltiyor o açıdan bir sorun yok gibi. Donma, zorlanma falan

Şehriyar

Şehriyar

Üye
orjinal romda mı denedin? ben orjinal kernellerde olmuyo diye biliyorum

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hmm doğrudur. overclock için voltaj ayarlamaları falan yapılıyo kernelleri değiştiripte bence overclock deneme derim uyumlu kernel yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt