Sessiz çığLıK // Kenzaburo Oe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Sessiz çığLıK // Kenzaburo Oe

Kitabın Yazarı
Meg Cabot

Kitabın Çevirmeni
Aslı Esen Arslan

Kitabın Yayınevi
Kuraldışı Yayınları

Basım Tarihi :
Temmuz 2005

Gösterim :
875

Ekleyen :
Özlem Aydın

Gölgeler Diyarı

Roman / Edebiyat

Babasının ölümünün ardından annesi yeniden evlenince Susan-nah Nevv York'ta alışık olduğu hayatı bırakıp annesiyle birlikte Kaliforniya'ya taşınmıştı. On altı yaşındaki Susannah'nın tek istediği kiminle çıkacağı ya da üzerine ne giyeceği gibi şeyleri dert ederi' normal bir genç kız olmaktı; iki dünya arasında sıkışıp kalmış ölün leri öbür dünyaya gitmeye ikna etmek gibi bir sorumluluğu üstlen-mekse isteyebileceği en son şeydi.

Oysa Susannah ilk hayaletini daha iki yaşındayken görmüştü ve o sırada bilmiyordu ama aslında o bir arabulucu medyumdu; yani kendi deyimiyle "Yaşarken bazı şeyleri yoluna koyamadan nalları dikenlerle iletişim kuran" kişiydi.
Yeni taşındıkları evde Susannah'nın odasına ondan epey önce yerleşmiş olan Jesse (gelmiş geçmiş bütün hayaletlerin en yakışıklısı) tehlikeli bir hayalet değildi ama Sunnah'nın yeni arkadaşlarıyla tanışacağı ilk gün okulda büyük patırtı koparan Heather adındaki hayalet kolay kolay öbür tarafa gideceğe benzemiyordu. Kısacası Susannah'nın işi zordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

kum kзđiśi
Cevap
0
Görüntüleme
454
kum kзđiśi
kum kзđiśi
Cevap
0
Görüntüleme
899
kum kзđiśi


Üst Alt