• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

SesliDunya ByKoVBoY - Beat Ordusu Melodileri İNDİR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByKoVBoY

Üye
    Konu Sahibi
SesliDunya ByKoVBoY - Beat Ordusu Melodileri İNDİR
Haziran Ayı İçin Hazırlamış Olduğum , Toplam 60 Beat’den Oluşan Bu Albüm İdda Ediyorum Bir Çok Mc Arkadaşa Şerbet Gibi gelicektir. İçinde Barındığı Menlankolik beat , Slow Beat , Hareketli Undergorund Tarzı Beatler Tamamen Free Beatlerdir. İçinde Kendi Beatlerimle Beraber Bir çok Beatmakerin Hazırladığı Ve Uzun Zamandır Satılmamış Olup Size Sunabilcek Beatlerdir. Arabesk Beat Yoktur İçinde.

Toplam Beat Sayısı : 60 Adet
Bonus Beat Sayısı : 6 Adet
Upload: ByKoVBoY

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Eline sağlık teşekkürler. ayrıca bir isteğim var rb ve beat severim fırsatım olsa çok şey paylaşırım ama bulamdığım bir beat var baron almanya'nın yaptığı bir beat bulabilirmisin.

• Beğen
Tepkiler: ByKoVBoY

ByKoVBoY

Üye
    Konu Sahibi
Bu Arabesk beat Albümün içinde var Kardeş.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Çok sağol teşekkürler indiriyorum bakalım içinde değişik güzelleride vardır belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt