Sesli ve goruntulu sohbet odalarina bu N900 ile baglanmak mumkun mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokia N900

Nokia N900

Üye
    Konu Sahibi
Sesli ve goruntulu sohbet odalarina bu N900 ile baglanmak mumkun mu?
Amsn kullanilarak goruntulu sohbet edildigini (ben kuramadim ama) biliyoruz. peki internette ki sayisiz sohbet sitelerinde goruntulu cat yapmak gibi bir sansimiz var mi? bir kac tanesine baktim da EXE uzantili bir dosyayi indirmem soyleniyor sitede, indiriyorsun ama degisen birsey yok. boyle birsey var mi yoksa bosa mi kurek salliyoruz arkadaslar?

ahmethan046

ahmethan046

Üye
Amsn kullanilarak goruntulu sohbet edildigini (ben kuramadim ama) biliyoruz. peki internette ki sayisiz sohbet sitelerinde goruntulu cat yapmak gibi bir sansimiz var mi? bir kac tanesine baktim da EXE uzantili bir dosyayi indirmem soyleniyor sitede, indiriyorsun ama degisen birsey yok. boyle birsey var mi yoksa bosa mi kurek salliyoruz arkadaslar?

ben amsn i yukledim ve normal chat yaptim fakat goruntulu gorusemedim nedeni ise tam hatirlamiyorum fakat bir cesit protokol msn tarafindan saglanmadigindan g.gorusme yapilamiyormus
ayrica forumda konu hakkinda detayli bilginin olmasi gerekir
sen konu hakkinda detayli bir arama yaparsan mutlaka sorunun cevabini bulabilirsin
burda bulamazsan meego turkiye de bulman gerek
ayrica n900 linux ve .exe degil .deb uzantili paketleri okur

Nokia N900

Nokia N900

Üye
    Konu Sahibi
ben amsn i yukledim ve normal chat yaptim fakat goruntulu gorusemedim nedeni ise tam hatirlamiyorum fakat bir cesit protokol msn tarafindan saglanmadigindan g.gorusme yapilamiyormus
ayrica forumda konu hakkinda detayli bilginin olmasi gerekir
sen konu hakkinda detayli bir arama yaparsan mutlaka sorunun cevabini bulabilirsin
burda bulamazsan meego turkiye de bulman gerek
ayrica n900 linux ve .exe degil .deb uzantili paketleri okur
peki exe dosyalari farkli bir programla acilabilir mi Micro Emulator de oldugu gibi? amsn kuramadigim icin protokollerden haberim yok. Amsn ile ilgili yardimci olabileceksen actigim diger amsn konu basligina cevap olarak yazarsan sevinirim.

ahmethan046

ahmethan046

Üye
peki exe dosyalari farkli bir programla acilabilir mi Micro Emulator de oldugu gibi? amsn kuramadigim icin protokollerden haberim yok. Amsn ile ilgili yardimci olabileceksen actigim diger amsn konu basligina cevap olarak yazarsan sevinirim.

arkadasim ben gelistirici olmadigimdan dosya uzantisinin deb olarak cevrilip cevrilemeyecegi hakkinda bir sey soylemem mumkun degil fakat bahse konu exe uzantisinin deb olarak donusturuldugunu 1 yildan fazla suredir n900 kullanan biri olarak henuz kesfetmedim..

a msn kurulumana gelince, kurulumu faster ile yaptim tsl paketlerinin her ikisinide yukledem, xtermden sirasi ile:
root
apt-get -f install
apt-get -f upgrade
sonrasinda apt-get -f autoclean yaptim
kapatip actiktan sonra sorunsuz kullandim

normalde uygulama yoneticisi ile ayni islemleri yapmama ragmen hep tsl yukleme hatasi verdi bunun ustune faster den yapinca oldu

Nokia N900

Nokia N900

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim ben gelistirici olmadigimdan dosya uzantisinin deb olarak cevrilip cevrilemeyecegi hakkinda bir sey soylemem mumkun degil fakat bahse konu exe uzantisinin deb olarak donusturuldugunu 1 yildan fazla suredir n900 kullanan biri olarak henuz kesfetmedim..

a msn kurulumana gelince, kurulumu faster ile yaptim tsl paketlerinin her ikisinide yukledem, xtermden sirasi ile:
root
apt-get -f install
apt-get -f upgrade
sonrasinda apt-get -f autoclean yaptim
kapatip actiktan sonra sorunsuz kullandim

normalde uygulama yoneticisi ile ayni islemleri yapmama ragmen hep tsl yukleme hatasi verdi bunun ustune faster den yapinca oldu

EXE dosyalarina bir cozum yok desene? bu amsn ile ilgili demek istedigim sudur ki: flash atmadan once bunu depolardan yukleyebiliyordum tls sorunundan dolayi kuramiyordum, simdi depolardan yuklenmiyor kayip 2 dep dosya sorunu cikiyor. kayip dep dosyalarini maemo.org dan buldum N900 hafizasina attim ama program yuklenmiyor yine 2 dep dosyasi kayip uyarisi veriyor:hmmm

goko31

Üye
hocam ıyı gunler bnm cıhasda amsn acmıor hata verıp duruyor ne yapmam lasım bıldıgın msn programı varsa yazabılırmısın!!

Nokia N900

Nokia N900

Üye
    Konu Sahibi
hocam ıyı gunler bnm cıhasda amsn acmıor hata verıp duruyor ne yapmam lasım bıldıgın msn programı varsa yazabılırmısın!!
Gecenlerde kurdum ve tavsiye etmem,soylendigi gibi sesli ve goruntulu sohbet yok!

kaan dean

kaan dean

Üye
ben daha once kurdum ve amsn den goruntulu konusma yaptim ama inanilmaz kasiyor tadi olmuyor.. en guzel skype kullanmak gayet guzel goruntu ve ses akisi var tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt