Sesli KURAN-KERİM 2.0 167. Mb. Cep telefonu sesli görüntülü Kuran-ı Kerim Okuma Programı -Tek link

15097

Üye
Teşekkürler, çok iyi bir uygulama

Tepkiler: jejep

elllf

Üye
teşekkürler

Teşekkürler Ellerinize ve Emeğinize Sağlık

emeğine sağlık hocam bu ramazan hatim yapacaktım iş yerinde telden takılırım dedim niyetim buydu ama olmadı samsung monte de hata veriyor eğer monteye yükleyip kullanan varsa ve nasıl yaptığını söylerse çok memnun olurum çok dua ederim.

bedvan

Üye
konuyu başlatan jejep kardeş, paylaşımın için çok teşekürler Allah razı olsun ben programı indirdim cep telefonuma ama, program açılışında sesli kuran yazmasına ve 4 tane ses seviyesi var hepsinide denememe rağmen Sesli Olarak Kuranı Kerimi cep telefonumda dinliyemiyorum yardımcı olursan çok makbule geçer ,, şimdiden teşekürler vereceğin yanıt için..

rknbbr

Üye
tesekkurler.

- - - Eklendi - - -

tesekkurler.

- - - Eklendi - - -

tesekkurler.

Allah Razı Olsun...

eeness

Üye
tesk dostum

Dereck

Üye
Allah razı olsun N8 e sorunsuz bir şekilde kurdum harika bir program

Havvali

Üye
Allah razı olsun...

eyvallah sağolasın.

S.a
Allah razı olsun çok faydalı bir program yanlız benim telefona programı kuramadım. Nasıl kurulduğu hakkında bilgilendirirsen çok makbule geçer. (tel modeli Ideos X5)

jejep

Üye
    Konu Sahibi
S.a
Allah razı olsun çok faydalı bir program yanlız benim telefona programı kuramadım. Nasıl kurulduğu hakkında bilgilendirirsen çok makbule geçer. (tel modeli Ideos X5)

Aleyküm selam adroid telefona java uygulaması malesef olmuyor.