Sesli KURAN-KERİM 2.0 167. Mb. Cep telefonu sesli görüntülü Kuran-ı Kerim Okuma Programı -Tek link

vcihan

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

Tepkiler: jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

kzceao

Üye
link yenilermisiniz hotfile

vcihan

Üye
teşekkürler lazım olacak bir proğram

ymz

Üye
site kapanmış

tkkaan38

Üye
kardeşim link ölmüş yenilersen seviniriz allah razı olsun

dilde kuran meali online dinlene bilir bir cok türkçe tercüme ve seslendirmesiyle videoquran.netadresinden alabilirsiniz.arnavutca amerikce arapca azerice bahasa indonesia bangala bengali berbercetamazgitce boşnakca cince ingilizce filipince fransızca almanca gujareti hintce kannada dili korece kürtçe malayalam maranoa marthi peştunca persce portekizce rusca somalice ispanyolca kisvahili tagalogtamilce telagu türkçe urduca uygurca özbekce ve daha bir cok dilde sesli kuran tercümesi indire bilir dinleye bilir. veya bilgisayarınıza program olarak yükleyebilir. hatta sitenize ekleye bilirsiniz. sadece arapca isteyenler için 150 değişik hafızdan sesli kuran için sitesini ziyaret edebilirsiniz.

<a href=" >
<p><a href=" sesli kuran</a></p>
<p><a href=" sesli kuran</a></p>

Allah c.c. 70 - 80 sene ömür veriyor 2 - 3 gün ayırıp dinlemek lazım. ömürde bir defa
Alahın kitabını hic yoksa dinlemek lazım turkcesi mevcuttur.
42 dilde kuran meali online dinlene bilir bir cok türkçe tercüme ve seslendirmesiyle videoquran.net
adresinden alabilirsiniz.arnavutca amerikce arapca azerice bahasa indonesia bangala bengali berberce
tamazgitce boşnakca cince ingilizce filipince fransızca almanca gujareti hintce kannada dili korece
kürtçe malayalam maranoa marthi peştunca persce portekizce rusca somalice ispanyolca kisvahili tagalog
tamilce telagu türkçe urduca uygurca özbekce ve daha bir cok dilde sesli kuran tercümesi indire bilir
dinleye bilir. veya bilgisayarınıza program olarak yükleyebilir. hatta sitenize ekleye bilirsiniz.
sadece arapca isteyenler için 150 değişik hafızdan sesli kuran için
sitesini ziyaret edebilirsiniz.

34jet05

Üye
Link rahmetli olmuşşş....

inşallah link yenilenir bizde indirebiliriz

orthanc

Üye
teşekkürler kardeşim ALLAH razı olsun

Kardeş Link Gitmiş Birİlgilenirsen Sana Zahmet

abi ben bu programı indiremedim ne yapmalıyım

ahad1