Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ses Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
hsno7
Üye
Konu Sahibi
Ses Sorunu
pc yi aldığımdan beri neredeyse msn vb görüntülü chat sitelerinde karşı tarafa ses gitmiyodu bugün skype yükledim ondada aynı sey oldu ses kartınız yok diyo napmam gerek ?
sena5135
Üye
ses hiç gelmedimi ilk aldığından beri? ya hakkaten ses kartın yok yada ses kartının driveri yüklenmemiş. markasını ve sürümünü sölersen driver bulabilirm
ses hiç gelmedimi ilk aldığından beri? ya hakkaten ses kartın yok yada ses kartının driveri yüklenmemiş. markasını ve sürümünü sölersen driver bulabilirm
valla hocam pc yi alalı 4 5 yıl oldu masaüstü (pc aldığım yer evde kurdu sistemi falan )o zamanlar msn vardı msn de görüntülü konusma yaparken karsıdan ses geliyo fakat benden gitmiyodu şuan skype yükledim aynı sorun devam ediyodu sistem ama şuan windows 7 o zaman vistaydı.Googlede falan çok aradım zamanında yapamadım birde başlık açayım dedim.Ses kartı modelini nasıl öğrenebilirim ? başlat=> çalıştır =>dxdiag yaptım fakat görümedim orda ?