Yardım Ses Simgesi Kayboldu !!!! ACİL YARDIM.

Konu Sahibi
Ses Simgesi Kayboldu !!!! ACİL YARDIM.
Bilgisiyarımda ses yok hiç ses çıkmıyor. Hapötlerden yada kulaklıraaın hiç birinden ses çıkmıyor ne yapmalıyım format atsam düzelirmi ? Bilgisiyar Windows Xp Professional 32-bit ????

bLnmz

Üye
Bilgisiyarımda ses yok hiç ses çıkmıyor. Hapötlerden yada kulaklıraaın hiç birinden ses çıkmıyor ne yapmalıyım format atsam düzelirmi ? Bilgisiyar Windows Xp Professional 32-bit ????
Anakartın marka ve modeline bak.
Kendi sitesinden SES sürücülerini indirip tekrar dene.
Olmazsa ses kartında problem olabilir.

bLnmz

Üye
Baslat > Programlar > Donatilar > Sistem araclariydi sanirim.

Konu Sahibi
evet buldum kardeş ama olmuyor ya ben neyse bi formatcıya götürüm zaten içi çok kasanın onuda bi temizler. Bide sana bişey diyeceğim biraz komik gelebilir ama bizim kasanın içine 3 kilo bal döküldü evden yeni aldığımız eve taşınırken içini ellemek istemiyorum

bLnmz

Üye
Ses kartında arıza olabilir

Konu Sahibi
aynen bende format attım bilgisiyara aslında ben atmadım bilgisiyara götürdüm benim cd takma yeri bozuktu olmadı

Konu Sahibi
biliyorumda benim flash yeride tam görmüyor evi taşırken kasanın içine 3 kilo bal dökülmüş

Tepkiler: CaptainPrice.
İnternet uzerinden otomatik olarak driverları bulan programlar var cd yi bulamiyorsanız oradan da yuklenebiliyor

Konu Sahibi
biliyorum ama olmadı ya bide usb yerleri filan kasanın içi berbat olmuş usb yerinin içi hepyapış yapış usb görmesi için 1 saat uğraşıyorum.