Ses kaydedici yardım

Sponsorlu Bağlantılar

darkblue

Üye
    Konu Sahibi
Ses kaydedici yardım
arkadaşlar bana bir ses kaydedici programram lazım bende var bir kaçtane ama hepside sesi kaydederken dit diye ses çıkarıyor ve karşı taraf rahatsız oluyor bende oluyorum tabiki bana ses çıkarmayan bir ses kaydedici program söylerseniz sevinirim şimdikten teşekkürler.

paradoks

paradoks

Üye
Bilseydim kesinlikle y@rdım ederdim ama yinede duyarsam buraya yazmaya calışırım...
S@ygılarımla

alim33

Üye
darkblue' Alıntı:
arkadaşlar bana bir ses kaydedici programram lazım bende var bir kaçtane ama hepside sesi kaydederken dit diye ses çıkarıyor ve karşı taraf rahatsız oluyor bende oluyorum tabiki bana ses çıkarmayan bir ses kaydedici program söylerseniz sevinirim şimdikten teşekkürler.
Hakikaten bana da soruyorlar, "ne o ses?" diye, ben de yanlışlıkla tuşlara dokundum diyorum ama konuyu bilenler hemen anlıyor. Bu kaydedici gerekli bir şey. neden "bib" sesi çıkarmasını isterler ki? Sesinin kaydedilmesini istemeyen telefonla hiç konuşmasın. Di mi?

Haberci

Haberci

Üye
Sende olan kayıt edicileri yazarsan olmayanları tavsiye ederiz.

darkblue

Üye
    Konu Sahibi
bende olan programlar NatureRecorder , CallRec_v2, powerdictaphone bunları denedim kardeş birde bi program vardı o da psicolrecordermi neydi başka varmı bildiğiniz.

toygar6

toygar6

Üye
evet olanları yaz olmayanları sana iletiriz

darkblue

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yazdım ama başka program yok galiba siz yazmadığınıza göre

hasisa

hasisa

Üye
powerdictaphone

ayarlardan uyarı seslerini kaldır sessiz sessiz işini gör

darkblue

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım o da ses çıkartıyor ayarlardan kıssan bile bib diyor.

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
bekleyin sizlere bip kesici programı vereyim.

hasisa

hasisa

Üye
darkblue' Alıntı:
arkadaşım o da ses çıkartıyor ayarlardan kıssan bile bib diyor.

denedinmi

benim telde sessiz çalışıyor

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
symbian yazılım bölümüne ekledim gerekli olan programı..

darkblue

Üye
    Konu Sahibi
tameriscen kardeş symbian yazlım bölümüne ekledinde ben bulamadım nerde bu yer link verirsen sevinirim.

darkblue

Üye
    Konu Sahibi
hasisa' Alıntı:
denedinmi

benim telde sessiz çalışıyor

arkadaşım imkansız birşey ben 7610 dan 6600 a n70 e kadar bütün telde denedim telde ses geliyor kulağını iyi ver ses geliyor.

darkblue

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nereye yazdığını buldum biraz uğraştırdı ama buldum eline sağlık program işe yaradı.

hurcan

hurcan

Üye
150 Ön İzlemelİ En Yenİ Cep Tlf Uygulaması DİYE Bİ KONU AÇTIM ARADIĞIN PROYU ORDA BULABİLİRSİN

hasisa

hasisa

Üye
darkblue' Alıntı:
arkadaşım imkansız birşey ben 7610 dan 6600 a n70 e kadar bütün telde denedim telde ses geliyor kulağını iyi ver ses geliyor.

benim kulak iyi duyar ses çıkmıyor kardeş

darkblue

Üye
    Konu Sahibi
hasisa' Alıntı:
benim kulak iyi duyar ses çıkmıyor kardeş
senin telin markası ne kardeş bide kullandığın program ne

mulla

Üye
ben de 4 adet ses kaydedici program var ama kismeye vermem hahahahahhahah google yaz karşına geisin alla alla

Exalans

Exalans

Üye
bunu bi dene dostum kullanmadan önce telefonunu sessize al ve kaydetmeye konuşmaya başlamadan önce başla ayrıca ses kesici falan diye bişey yok inanma bunun yanısıra orjinal ses kaydedici sessizdeyken kayıta başlarsa ses çıkarmaz ek burada

Ekli dosyalar