yok abi 3310 değil nokia 5800Telefonunun marka ve modeli Nokia 3310 ise bu imkansız.Ve bildiğim kadarıyla piyasada böyle bir telefon yok.Telefonunun marka ve modelini söylersen belki yardımcı olabilirim
![]()
Çin malı telefonlarında hangi modelÇin malı telefonlar ama tavsiye etmem![]()
Bildiğim kadarıyla yok 5800 içinyok abi 3310 değil nokia 5800
- - - Eklendi - - -
Çin malı telefonlarında hangi model

İlla 5800 olması gerekmez başka telefonlar için biliyorsan o söylediğin telefonu bulmaya çalışırım yeter ki elimde program adı veya telefon adı olsun
Bildiğim kadarıyla yok 5800 için![]()
Android değil de biraz daha uygun yollu telefonlardan bi bildiğin var mıAndroid veya İos olsaydı belki mümkün olabilirdi ama Symbian'da yok galiba ..![]()
yok abi 3310 değil nokia 5800
- - - Eklendi - - -
Çin malı telefonlarında hangi model
Çin malı telefonların bazı modellerinde bu mevcut.N99 modeli sanırım.Android de böyle program mevcut fakat N99 gibi mi bilmiyorum.Buradan bir bakabilirsinArkadaşlar telefonda konuşurken kadin sesini erkek,erkek sesini kadin yapan bir program biliyor musunuz yada telefon da olabilir.bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

Android'de mevcutsa iOS'te hayli hayli mevcuttur
Çin malı telefonların bazı modellerinde bu mevcut.N99 modeli sanırım.Android de böyle program mevcut fakat N99 gibi mi bilmiyorum.Buradan bir bakabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fatih'ciğim o zaman sana önerebileceğim telefon Android ve iOS. iTunes Store'da da voice changer uygulamarı bolca mevcut 
Abi eyvallah çok sağol da 5800 a uygun bildiğin bir program yok mu illa şimdi Android İOS mu bulayım ?
Android'de mevcutsa iOS'te hayli hayli mevcutturFatih'ciğim o zaman sana önerebileceğim telefon Android ve iOS. iTunes Store'da da voice changer uygulamarı bolca mevcut
![]()
Abi bu sanırım istediğim formatta değil konuşma esnasında değiştirmiyor,n99 alırsam çabuk bozulur mu sürekli bozulan tipte mi bi bilgin var mı
Çin malı telefonların bazı modellerinde bu mevcut.N99 modeli sanırım.Android de böyle program mevcut fakat N99 gibi mi bilmiyorum.Buradan bir bakabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bana niye öneriyorsun yahu
Android'de mevcutsa iOS'te hayli hayli mevcutturFatih'ciğim o zaman sana önerebileceğim telefon Android ve iOS. iTunes Store'da da voice changer uygulamarı bolca mevcut
![]()

Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama çin malı telefondan bir şey beklememek lazım.Ayrıca değiştirdiği ses de o kadar kaliteli değil..Verdiğim programın formatı farklı olabilir haklısınAbi bu sanırım istediğim formatta değil konuşma esnasında değiştirmiyor,n99 alırsam çabuk bozulur mu sürekli bozulan tipte mi bi bilgin var mı

Abi eyvallah çok sağol da 5800 a uygun bildiğin bir program yok mu illa şimdi Android İOS mu bulayım ?
- - - Eklendi - - -
Abi bu sanırım istediğim formatta değil konuşma esnasında değiştirmiyor,n99 alırsam çabuk bozulur mu sürekli bozulan tipte mi bi bilgin var mı

5800 icin telefonda konusurken ses degistirmek mumkun degil ama normal olarak mumkun.uygulamanin adi puppy talk.bi bak istersen![]()

itunes store da evet var buldum ama telefon modelim için uygun değil,3 aydan beri uğraştığım şeyi 1 günde bulmak imkansızdı zaten sağolasın yine de
![]()
Sana demedim diğer Fatih'e dedim
Bana niye öneriyorsun yahu
- - - Eklendi - - -
Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama çin malı telefondan bir şey beklememek lazım.Ayrıca değiştirdiği ses de o kadar kaliteli değil..Verdiğim programın formatı farklı olabilir haklısın![]()