Ses değiştirme programı acil

Sponsorlu Bağlantılar

fthylmaz

Üye
    Konu Sahibi
Ses değiştirme programı acil
Arkadaşlar telefonda konuşurken kadin sesini erkek,erkek sesini kadin yapan bir program biliyor musunuz yada telefon da olabilir.bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

15097

15097

Üye
:zong: Telefonunun marka ve modeli Nokia 3310 ise bu imkansız.Ve bildiğim kadarıyla piyasada böyle bir telefon yok.Telefonunun marka ve modelini söylersen belki yardımcı olabilirim ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
Çin malı telefonlar ama tavsiye etmem:oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Android veya İos olsaydı belki mümkün olabilirdi ama Symbian'da yok galiba .. :hmmm

fthylmaz

Üye
    Konu Sahibi

Bildiğim kadarıyla yok 5800 için :hmmm
İlla 5800 olması gerekmez başka telefonlar için biliyorsan o söylediğin telefonu bulmaya çalışırım yeter ki elimde program adı veya telefon adı olsun

- - - Eklendi - - -

Android veya İos olsaydı belki mümkün olabilirdi ama Symbian'da yok galiba .. :hmmm
Android değil de biraz daha uygun yollu telefonlardan bi bildiğin var mı

Kerim.

Kerim.

Üye
yok abi 3310 değil nokia 5800

- - - Eklendi - - -

Çin malı telefonlarında hangi model

Çoğunda oluyo ama model verecek olursam 6ayda2kez bozulan concord e97 modelini örnek verebilirim.

andezitt

andezitt

Üye
çin malı n99 diye bi telefon vardı bi ara modaydı. çift hopolör falan bişiydi bi bak derim ona. onda vardı.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşlar telefonda konuşurken kadin sesini erkek,erkek sesini kadin yapan bir program biliyor musunuz yada telefon da olabilir.bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
Çin malı telefonların bazı modellerinde bu mevcut.N99 modeli sanırım.Android de böyle program mevcut fakat N99 gibi mi bilmiyorum.Buradan bir bakabilirsin :)

15097

15097

Üye

Çin malı telefonların bazı modellerinde bu mevcut.N99 modeli sanırım.Android de böyle program mevcut fakat N99 gibi mi bilmiyorum.Buradan bir bakabilirsin :)

Android'de mevcutsa iOS'te hayli hayli mevcuttur :P: Fatih'ciğim o zaman sana önerebileceğim telefon Android ve iOS. iTunes Store'da da voice changer uygulamarı bolca mevcut :)

fthylmaz

Üye
    Konu Sahibi

Android'de mevcutsa iOS'te hayli hayli mevcuttur :P: Fatih'ciğim o zaman sana önerebileceğim telefon Android ve iOS. iTunes Store'da da voice changer uygulamarı bolca mevcut :)
Abi eyvallah çok sağol da 5800 a uygun bildiğin bir program yok mu illa şimdi Android İOS mu bulayım ?

- - - Eklendi - - -

Abi bu sanırım istediğim formatta değil konuşma esnasında değiştirmiyor,n99 alırsam çabuk bozulur mu sürekli bozulan tipte mi bi bilgin var mı

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Bana niye öneriyorsun yahu :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Abi bu sanırım istediğim formatta değil konuşma esnasında değiştirmiyor,n99 alırsam çabuk bozulur mu sürekli bozulan tipte mi bi bilgin var mı
Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama çin malı telefondan bir şey beklememek lazım.Ayrıca değiştirdiği ses de o kadar kaliteli değil..Verdiğim programın formatı farklı olabilir haklısın :ok2:

15097

15097

Üye
Abi eyvallah çok sağol da 5800 a uygun bildiğin bir program yok mu illa şimdi Android İOS mu bulayım ?

- - - Eklendi - - -

5800 icin telefonda konusurken ses degistirmek mumkun degil ama normal olarak mumkun.uygulamanin adi puppy talk.bi bak istersen :ok2:

fthylmaz

Üye
    Konu Sahibi

5800 icin telefonda konusurken ses degistirmek mumkun degil ama normal olarak mumkun.uygulamanin adi puppy talk.bi bak istersen :ok2:

yok abi denedim olmuyor :dry:

- - - Eklendi - - -

itunes store da evet var buldum ama telefon modelim için uygun değil,3 aydan beri uğraştığım şeyi 1 günde bulmak imkansızdı zaten sağolasın yine de

15097

15097

Üye

Bana niye öneriyorsun yahu :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama çin malı telefondan bir şey beklememek lazım.Ayrıca değiştirdiği ses de o kadar kaliteli değil..Verdiğim programın formatı farklı olabilir haklısın :ok2:
Sana demedim diğer Fatih'e dedim :p

Takipçi Satın Al

Üst Alt