Ses çıkaran fanlara kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ses çıkaran fanlara kesin çözüm
Açılışta yüksek ses çıkaran veya sürekli zırlayan vs. eskimiş fanlar için yapmanız gereken fanı çıkarıp arka kısmındaki etiketi sökmek. daha sonra bir boşluk göreceksiniz (bazı fanlarda o boşluk olmayabiliyor da ).
işte oraya bir damla makine yağını dikkatlice damlatın fanı bir kaç çevirin elinizle fazla yağı pamuk yardımıyla alın bantı tekrar yerine yapıştırın. büyük ihtimalle ses kesilecektir. bizzat kendim denedim sürekli yapıyorum o makinadan dahada ses gelmiyor..

• Beğen
Tepkiler: ihlass

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
makine yağı yerine olta vb. satan yerlerde tabanca yağı bulunmakta . Sprey şeklinde çok ince bir yağdır . Olta , tabanca , bisikletlerin fren kolları için vb. kullanılmaktadır . Ben eski pc'mde ayda 1 o yağ ile yağlardım . Fakat söyliyim intelin yeni fanlarında bunu denemeyin kötü sonuçlar doğurabilir . ( yeni fanlardan kastım "i" serisi )

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
makine yağı yerine olta vb. satan yerlerde tabanca yağı bulunmakta . Sprey şeklinde çok ince bir yağdır . Olta , tabanca , bisikletlerin fren kolları için vb. kullanılmaktadır . Ben eski pc'mde ayda 1 o yağ ile yağlardım . Fakat söyliyim intelin yeni fanlarında bunu denemeyin kötü sonuçlar doğurabilir . ( yeni fanlardan kastım "i" serisi )

katılıyorum doğru yeni fanlar biraz zor ses çıkartır zaten yeni fanlar için yağlama yeride vermemişler gerekte kalmıyor sağlam oldukları için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt