Ses Açısından Hangisi?w810i mi k790i mi?

Sponsorlu Bağlantılar

ses konusunda k790i mi w810i mi

• Kullanılan toplam oy
    55
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Ses Açısından Hangisi?w810i mi k790i mi?
merhaba arkadaslar bu soruya cevap bulmanızı istiyorum bende w810i var babamda k790i var ses konusunda bir türlü anlaşamadık..sizce hangisinin sesi daha iyidir?cevaplarınızı bekliyorum..simdiden tesekkurler...

• Beğen
Tepkiler: Hiyarlibaba12, oguzkagan92 ve krugersavaşı

Ozan

Ozan

Admin
w serisi (walkman) telefonların ses kalitesi her zaman bir numara önde olmak zorunda ancak ikisinin ses kalitesi birbirine yakın diye biliyorum yinede ses den amaç müzik dinlemek ise, w810i daha iyi bir model.

hakanbey09

Üye
ben k790i kullanıyorum. ses kalitesi w810 dan daha kaliteli. k serileri zaten hep daha iyi oldu. ben k790i diyorum.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
w810i daha yüksek olması lazım

Musq

Musq

Üye
eet kardesm w810i daha iiyidr herzmn..

cimbom11

Üye
ben k790i kullanıyorum w810 kulanan arkadaşım var karşılaştırıyoruz bir fark yok arada ama k790i de + olarak 3.2 megapiksel kamerası var

okiy82

Üye
bende k790i var 2 arkadasımdada w810i biri sesi sonuna kadar acınca telefonu kapanıyor digerininde sesi benim 790i kadar net cıkmıyor :D yani k790i den şaşma...!

samsungsa

Üye
ben ikisinide kullandım w810 sesi k790 ın kamerası

kinng

kinng

Üye
k790i kullaniyorum su an elimde bu mesaji telimden yaziyorum ses acisindan walkman serisini tercih ederim ama sunu soylemeden edemiycem yuksek ses kaliteli ses demek degildir su an elimdeki telin tek memnun olmadigim tarafi sarjidir nereye gidersem gideyim yanimda 2. bir batarya tasiyorum aksam sarj olarak biraktigim teli sabah sarjinin %90 bitmis olarak buluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt