Servet Çetin kulüp aramaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Servet Çetin kulüp aramaya başladı


[h=2]G.Saray’da formasını kendisinden 10 yaş küçük Semih Kaya’ya kaptıran tecrübeli savunma oyuncusu, kulüp aramaya başladı.[/h]
G.Saray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Servet Çetin, 5 yılını verdiği sarı-kırmızılı renklerden kopmak üzere.


MORAL DİBE VURDU
Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte bir anda kendisini yedek kulübesinde bulan Servet, menajerinden kendisine kulüp bulmasını istedi. Yedek oturmaktan dolayı morali bozulan ve forma giyeceği bir takıma transfer olmak istediğini dile getiren başarılı oyuncunun bu kararı almasında, Hırvatistan karşısında 18 kişilik kadroda yer alamamasının büyük etkisi olduğu ileri sürüldü.


Sezon sonunda G.Saray ile sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki futbolcuya Fatih Terim'in de izin vereceği kulüpte yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
KARABÜK ÇOK İSTİYOR

Servet'in menajeri Mithat Halis'in, geçtiğimiz yıllarda kendisini isteyen Rus kulüpleriyle temasta olduğu öğrenilirken, Süper Lig'deki bazı ekiplerin tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istediği ifade edildi.
Servet Çetin'i devre arasında transfer etmek isteyen takımların başında Sivasspor, Antalyaspor ve Karabükspor'un geldiği, özellikle Karabükspor'un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz'ın ısrarlı bir şekilde kadrosunda görmek istediği Servet için, ara transfer döneminde G.Saray'ın kapısını çalacağı ifade edildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, sözleşme yenilemeyi düşünmediği Servet'i büyük ihtimalle devre arasında satabileceği kulüpten sızan haberler arasında.
 
cargo3230

cargo3230

Üye
amaç yokki adamlarda küçük ama rahat takıma gideyim rahat edeyim para eşek yüküyle kazandık zaten durumu....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt