sertifika sorununun kesin çözümü bende

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theunbeaten

Üye
    Konu Sahibi
sertifika sorununun kesin çözümü bende
sis dosyasını gönderin sertİfika sorununu çözüp size geri göndereyim garanti eririm

- - - Eklendi - - -

göndrmek isteyen benimle irtibata geçsin [email protected]

emreli01

emreli01

Üye
bu form sitesine takılanların telefonları zaten hcklidir büyük ihtimal kimse ihtiyaç duymaz bence ama yardımcı olamk iidir ii :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hacklemek daha mantıklı, uygulamaları sertifikalama derdinden kurtuluyorsun...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kişiye özel yapana kadar :hmmm
unsigned uygulamaları signed olarak paylaşabilirsin hem daha çok kişiye faydan olur

theunbeaten

Üye
    Konu Sahibi
bende bi uygulama var anında hallediyo ama install şeklinde yok biyerden indirip kurmuştum kurulumu yok bende ama yüklü telefonda

- - - Eklendi - - -

bende bi uygulama var anında hallediyo ama install şeklinde yok biyerden indirip kurmuştum kurulumu yok bende ama yüklü telefonda

balzevuv

Üye

- - - Eklendi - - -

nerden buldun o uygulamayı adı ne paylasırsan sevınırım benım tel n8 ama bısey yukleyemeıyorum telefonu da hackletemedım ugrasıp duruyom nasıl hacklıycez bu telefonu bı yardımcı olurmusunuz

asigsasi

asigsasi

Üye
burası bi paylaşım forumu kurallara uygun bi şekilde ya Paylaş yada böyle konular açmayın

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yani paylaşman gerek bende türkçe uygulamalar var yollayın telefonlarınızı yükleyip geri göndereyim :)

theunbeaten

Üye
    Konu Sahibi
uygulamanın ismi signsis bulabilirmisiniz bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt